Sivut

tiistai 5. marraskuuta 2013

31DC2013 - Päivä 10: Liukuvärjätyt kynnet (+muodon muutos)

Tämän päiväisessä haasteessa pääsin pitkästä aikaa liukuvärjäilemään. En tehnyt viime viikonlopuksi halloween-kynsiä, mutta nämä kynnet valmiiksi saatuani sormet näyttivät hetken aikaa sopivan täydellisesti siihen teemaan. On aika tyhmää jättää sormet suojaamatta teipillä sen takia, että ei viitsi nähdä vaivaa.. Koska se vaiva tulee loppusiivouksen määrässä kuitenkin. Vielä tyhmempää on skipata suojausvaihe silloin, kun liukuvärjäilee koko kynttä punaisilla sävyillä. Huoh, melkoiset sotkusormet sain ainakin aikaan, mutta onneksi sentään siinä sivussa tämän päivän haasteenkin!

Aloitin lakkaamalla pohjalle kaksi kerrosta China Glazen Scarletia. Scarlet on ihan ehdottomasti minun lempparipunainen, sillä se sopii paitsi jouluun, niin puhtaan värinsä ansiosta mihin tahansa vuodenaikaan. Scarletilla saa tehtyä tosi naiselliset kynnet ja juuri sellaisia teki nyt mieleni. Kaksi kerrosta ei riitä täydelliseen peittävyyteen, mutta tällä kertaa en sitä hakenutkaan, koska tiesin töpötteleväni sen päälle.

Scarletin kaveriksi valitsin China Glazen Merry Berryn. Töpöttelin kyseisiä lakkoja kostutetulla meikkisienellä kolmeen kerrokseen. Lakkojen sävyero oli minusta juuri sopiva ja liukumasta tuli luonnollinen. Minulla on ollut tapan suttailla liukuvärien päälle vielä jotain glitteriä, mutta nyt halusin jättää kynnet mahdollisimman yksinkertaisiksi ja antaa värien päästä oikeuksiinsa.




Minulla on ollut pitkään haaveena kokeilla miten mantelin muotoisen kynnet istuisivat kätösiini. Pidän paljon myös "talttamallista", mutta muutaman kynnen c-kaari on niin voimakas, että vaikka kuinka viilailin niitä tasaisiksi, niin ne näyttivät kuin joistakin kynsistä puuttuisi kulma kokonaan. Aikani tätä tilannetta kirottuani päätin, että kokeilen uutta muotoa heti kunhan saan tämän haasteen loppuun. No, viime viikolla peukalosta ja etusormesta katkesi sopivasti palaset pois kulmista, niin otin viilan käteen ja poistin kulmat myös toiselta puolelta. Yhden kynnen jälkeen olin tyytyväinen tulokseen ja niinpä viilailin kaikki kynnet mantelin muotoisiksi:) Täytyy sanoa että tykkään! Uudesta muodosta tuli pakkomielle saada kynsille punaista, joten tästä johtui päivän värivalinta. Jotenkin tämän malliset kynnet punaisella lakalla koristeltuna tuovat itselle todella naisellisen olon. Tekee mieli tuijotella kynsiä koko ajan:)

Mitäs te tykkäilette päivän kynsistä tai uudesta muodosta?:)

12 kommenttia:

  1. Ihana liukuväri! Mäkin just nyt yritän tuota talttamuotoa, mutta mullakin on vahva C-kaari, että ei tää oikein onnistu. Taidanpa itekin pehmentää ne takaisin piakkoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Maltoin kerrankin jättää ilman ylimääräisiä hörselöitä ja kyllä tykkään itsekin lopputuloksesta:)

      Poista
  2. Ihanat! Tykkään uudesta mallista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Arvaas kenen kynsien muotoa käytin esikuvana?;)

      Poista
  3. Kaunis liukuvärjäys ja kynsien uusi muoto on kyllä hyvin toimiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Viihdyn kyllä hyvin tässä mallissa:)

      Poista
  4. Ihanat kynnet! Todella hyvin onnistunut liukuvärjäys :)
    Ja kynsien muotokin sopii kyllä siulle :) Menikö kauan ennen kuin totuit uuteen muotoon vai tuntuiko nämä heti kotoiselta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos:)
      Kyllä nää heti miellyttivät silmiä. Olin suunnitellut muodon vaihtoa jo pitkään ja kai jo etukäteen valmistautunut niin hyvin, että tuntuivat heti omalta:) Saa nähdä sitten että miltä tämä uus malli alkaa pidemmässä käytössä tuntumaan, mut nyt oon ainaki ihan in lööv;)

      Poista
  5. Tosi nätti muoto sulle. Ja tää klassinen punanen näissä on niin herkullinen..

    VastaaPoista