Sivut

torstai 20. helmikuuta 2014

Kierrätysskittlette

Edellisessä postauksessa mainitsin testanneeni Heidin UV- uunia sekä - päällyslakkaa. Kuudessa kymmenestä kynnestä lakkaukset ovat pysyneet tämän ansiosta moitteettomina, ainoastaan foliolla koristellut kynnet alkoivat rapistua melko pian lakkauksen jälkeen. Harkitsin vaihtoehtojani, eli poistaisinko kaikki lakat vai poistaisinko vain kuluneet ja jatkaisin muiden lakkojen pysyvyystestiä. Valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon ja näytin kynsilakanpoistoainetta vain kirsikkafoliokynsille.

Kierrätysskittlettessä halusin koittaa tehdä uudet lakkaukset vanhoja kunnioittaen, joten koitin valita värisävyt sointumaan jo olemassa olevaan palettiin. Alle lakkasin taas Ginan Whiteä ja koristeluihin käytin BYS Coral Seata, China Glazen Gaga For Greenia sekä Ginan Blackia. Pikkurillien ja peukaloinen hologrammikoristeita peilatakseni lisäsin vielä koristeluihin blingiä Coralin Just Marriedilla.Kukkakuvioon otin mallia näistä Anutkan kynsistä. Löysin tuon mallin joskus aikoinani inspistä metsästäessä ja nyt halusin kokeilla miten kukkien taiteilu itseltäni onnistuu. Noh, ei ihan yhtä hyvin kuin mallikynsissä, mutta ihan tunnistettavaa jälkeä sain kuitenkin aikaan :)

Kukat on toteutettu niin, että ensiksi töpöttelin sienellä väriä suunnilleen kukkien muotoon ja vihreällä vielä muutamat lehdet. Rajasin kukat ohuellä siveltimellä, mutta kuten huomaamme niin sivellinkäsi ei ollut ihan vakaa :D Lopuksi lisäsin blingit keskustoihin Coralin omalla sudilla.


Mitäs piditte tästä kierrätysideasta? :) Kumpi iskee paremmin, alkuperäinen vai uusittu versio?

4 kommenttia:

 1. Onpa hauska idea tämä kierrätys :)
  Siltikin mie ehkä kallistun alkuperäisten kynsien puolelle vaikkakin uusissakin on noi kukat omalla tavalla upeat ja ehkä sellaiset "retrot" :) Tykkään siis molemmista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea, vai laiska lakkaaja..? Hmm..;)
   Kallistun kyllä itsekin enemmän alkuperäisten kynsien kannattajaksi, vaikka on nääki aika jees:)

   Poista
 2. Sulla on kestänyt vissiin aika hyvin lakkaukset ton uunituksen ansiosta? Mulla kesti marmoroinnit uunitetunakin vain 4 päivää :o( mut syytän työtäni, missä on pitänyt viimepäivinä tuuskata kaikenlaista käsillä! Kierrätys on hyvä idea kaikin puolin ja uskon, että lakoilla tollasten kukkien maalaaminen on melko haastavaa hommaa, mut kyllähän noi kukiksi tunnistaa :o) Pekku ideasta, mut kaks peukkua kuiten alkuperäisille :oP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lakat olleet kuus vuorokautta ja hyvin pysyy!:) Tais tulla uunin ostohommat eteen..

   Poista