Sivut

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Nysäkynsiskittlette

Parisen viikkoa sitten jouduin pakkoluopumaan ihanista mantelikynsistäni ja tilalle viilailin käytännölliset, mutta hyvin tylsät nysät. Neljän kynnen katkeaminen ja kahden elossa pysyminen paikkausaineilla pisti minut tämän tilanteen eteen ja totesin, että nyt on mentävä nämä kynsientappokuukaudet hieman lyhkäsemmillä kynsillä ja toivoa, että keväämmällä pääsen viilaamaan mantelit takaisin.

Nysät eivät ole juuri houkutelleet kokeilemaan mitään erikoisempia koristeluja, joten olen viihtynyt viime aikoina hyvin pitkälti yksivärisissä kynsissä. Onneksi omistan useamman eri värisen hiekkalakan, niin kynsillä on ollut edes jotain "tavallisesta" lakasta poikkeavaa. Yhden skittletten sain väkerrettyä melko väkipakolla viikonloppuna ja tämä kyseinen lakkaus on edelleen kynsilläni. Koitin valita väreiksi jotain mahdollisimman piristävää ja vaikka näistä kynsistä tulikin ajatukseltaan aika kivat, niin jotenkin en nyt vaan halua tuijotella näitä nysiä :/ Valivali, otetaan seuraavaksi pieni seliseli kyseisistä kynsistä.

Piristävimmäksi väriksi äänestin päässäni oranssin ja tietysti käännyin lempioranssini puoleen. Tehosteväriksi valitsin mustaa ja valkoista, sekä ylläri ylläri tekstuurilakkaa:) En ole tainnnut koskaan tehdä skittletteä ilman tekstuuria/glitteriä.. Se vain tuntuu kuuluvan niihin aivan oleellisena ainesosana.Lempioranssini on Essien Orange I'ts Obvious ja se pääsi edustamaan kolmella kerroksella etu- ja keskisormiin. Ainoa miinus tässä lakassa on kehnohko peittävyys, sillä neljäs kerroskaan ei olisi ollut liioittelua. Sävy on itselleni kuitenkin niin rakas, että annan tämän miinuksen peittyä plussien alle:)

Peukaloihin ja pikkurilleihin sudin viime kesän ihastustani, IsaDoran Sugar Crushia sävyltään Coral Crush. Laitoin sitäkin kolme kerrosta, vaikka kaksikin olisi ehkä juuri ja juuri peittänyt tarpeeksi.

Nimettömiin kokeilin ensimmäistä kertaa varovaisin mielin "THE valkoiseksi" tituleerattua Gina Tricon Whiteä. Lakkasin myös sillä kolme kerrosta, sillä vaikka lakka käyttäytyi moitteettomasti, niin hiukan rähjääntynyt suti aiheutti lakkapintaan viiruja. Tämä lakka olisi varmasti maineensa veroinen kunnollisella sudilla varustettuna.


Koristelut hoidin pikaisesti niiteillä ja aksenttikynsien leimoilla. Leimauslaattavalinnassa käännyin taas DRK-A:n puoleen ja lakkana käytin Konadin mustaa. Kuvioiden kukkiin tein keskustat pilkkutikulla ja Coral Crushilla. Kokeilin leimojen päälle tällä kertaa Mereneidin pikakuivattavaa, jolla sain levitettyä leimoja hiukan, mutta en sentään kuplitettua koko kynttä, niin kuin viimeksi kävi Konadin omalla päällyslakalla.

Kaiken kaikkiaan olen ollut näihin kynsiin ihan tyytyväinen, sillä en ole kokenut vielä viiden päivän kynsillä olon jälkeen pakkoa vaihtaa lakkauksia. Yllättävän hyvässä kunnossa lakkaukset ovat pysyneetkin, joten ehkä ne saavat vielä päivän tai pari armonaikaa, sillä minulle iski viimeinkin tämä kova kevätflunssa, joka on tehnyt tuloaan jo viikkokaupalla. Toivottavasti paranen viikonlopuksi, sillä minulla olisi tiedossa mukavia juttuja ihanien ihmisten parissa jopa kahdelle päivälle!:) Taidankin tästä painua parantelemaan itseäni jäätelökulhollisella ja Rillit Huurussa- maratonilla.

8 kommenttia:

 1. Tuo leima on kyllä tosi cool! :) Ihanat värit oot myös valinnut.
  Ja etköhän parane Sheldonin viisauksilla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Kohta on katsottu puolikas tuotatokausi Sheldonin viisauksia, vaan vielä ei flunssa anna periksi. Ehkä mulla on liian vähän jätskiä, täytyykin ostaa huomenna lisää:P

   Poista
 2. Ihanat on nämä siun nysäkynnetkin ♡
  Ja koitahan saada taltutettua se flunssa viikonlopuksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne:) Eihän nää nyt ihan kauheet oo, mutkun mä olin niiin in löööv niihin edesmenneisiin manteleihin :'(
   Kyllä mulla vakaa aikomus olis tervehtyä perjantaiksi!!:) Jospa tää flunssa tajuais vaikka helpottaa jo huomenna..

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet lyhyenäkin. :) Ihana lakkaus.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kynnet,jotenkin todella raikkaat! :)

  VastaaPoista