Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

Miittipussukan arvonta!

Pohjois-Pohjanmaalaisten kynsihörhöilijöiden miitistä jäi kolme sponssipussukkaa ylimääräisiksi sairastumistapausten vuoksi. Päätimme miitissä arpoa ylijääneet pussukat blogeissa, jotta myös teillä lukijoilla olisi mahdollisuus saada pieni pala miittiämme:) Teannanpaikan lisäksi arvonta oli käynnissä Smettiksen sekä Nannen blogissa, mutta arvonta-aika on nyt kaikissa umpeutunut. Kaksi pussukkaa ovat jo löytäneet omistajansa, sillä Smettis ja Nanne ovat arponeet jo voittajat. Onneksi olkoon siis Hepexx:lle sekä Milballe!

Kolmannen pussukan arvoimme tänään Termiitin kanssa. Keksipalkkio oli mieluinen apulaiselleni ja hän olisi mielellään arponut pussukoita enemmänkin:) Valitettavasti vain yksi voi voittaa, katsotaanpas kuvista kuka tämä onnekas henkilö onkaan!:)
Arpaonni suosi lukijaani nimimerkillä Rose86! Onnittelut voitosta!!:) Olenkin jo laittanut voittajalle sähköpostia ja palkinto on tarkoitus laittaa matkaan pikimmiten.


Rosen palkinto on siis täysin identtinen pussukalle, jonka me jokainen miittiin osallistunut saimme. Pussukka sisältää Mimaxin lahjoittamat Neon Mix-glitterit, CesarsShopin sponssaamat Konadin "matkaleimaussetin" sekä 10% alennuskoodin Adeninan verkkokauppaan. Aika muikea palkinto vai mitä?:)

En löytänyt Cesarsin sivuilta tuota matkaleimaussettiä myynnistä, mutta se oli tosiaan niin hauska tapaus että ajattelin tähän samaan syssyyn kertoa pikkuisen siitä:)Paketti sisältää siis täydellisen minileimaussetin; leimasimen varsi on ontto putkilo, jonka sisältä löytyy valkoinen leimauslakka, lisäksi paketistä löytyy mini leimasinlaatta sekä metallinen skrapa. Itse leimasimen varressa on myös muovinen skrapa, joka toimii myös mainiosti, mutta käsien sotkeentumisen riski suurenee.

Omasta laatastani kaikki kuviot nousivat mallikkaasti leimasimeen. Leimasimen kumi ei ole yhtä pehmeä kuin "löllöleimasimissa", mutta se toimi kuitenkin samalla periaatteella, eli kuvio tarttui painamalla leimasimeen. En enää omista niitä vanhempia "kovia" leimasimia, joita piti pyöräyttää kuvion päältä, mutta sanoisin tämän olevan kuitenkin sitä pehmeämpi.


Matkaleimaussetistä lienee ehkä eniten iloa hyvin pienikyntisille käyttäjille, sillä kuviot ovat tosiaankin hyvin pikkuruisia:) Termiitti aina vänkää minua koristelemaan myös hänen kyntensä ja tällä kertaa hellyin kokeilemaan leimoja hänen pikkukynsilleen. Termiitin kynsille kokeilin tuosta laatasta pienintä perhoskuviota ja sehän sopi mainiosti tuollaisen kaks ja puoli veen tenavan kynsille!:) Testailin kuvioita myös omille kynsilleni ja hyvin ne toimivat niissäkin. Huomatkaa Termiitin pose ;D <3

Nyt meni kyllä arvontapostaus vähän OT:ksi mutta oli pakko hehkuttaa vähän tuota settiä, kun se kerran oli niin hauska:) Eniveis, onneksi olkoon vielä voittajalle, toivottavasti nautit palkinnosta!

Kiitos vielä miittimme sponsoreille Adeninalle, CesarsShopille sekä Mimaxille näistä ihanista tuotteista, joilla saimme ilostuttaa myös lukijoitamme!:)

2 kommenttia:

  1. Kiitos Termiitille taitavasta onnettarena toimimisesta! :D

    VastaaPoista
  2. hehee kiitos onnitteluista, omaa pakettiani odotellen ^^ kivaa kun ajattelitte arpoa ylimääräiset ;D

    ja ai- en tajunnutkaan että tossa leimauspaketissa tulee pieni leimauslakka mukana, jihuu!! ;D

    VastaaPoista