Sivut

torstai 3. heinäkuuta 2014

Minttukultainen skittlette

Törmättyäni viime viikolla Sissin ihaniin mintun sävyisiin seilorikynsiin aloin ensimmäistä kertaa kynsiharrastushistoriassani harmitella sitä, että minun lakkalaatikostani ei löydy yhtään mintun väristä lakkaa. Onneksi tilanne korjaantui pian, sillä viime lauantaisessa kirppismiitissä bongasin Riitan myynnissä olevista lakoista Essien Mint Candy Applen ja nappasin sen samoin tein itselleni!:) Sateisen lomapäivän kunniaksi laitoin edelliset lakkaukset vaihtoon ja suunnittelin tilalle skittletten, jonka inspiraatiovärinä MCA sai toimia.

Skittletten teon aloitin hitaimmasta vaiheesta, eli leimadecalien teosta. Halusin yhdistää minttuun sekä valkoista että pinkkiä, joten valitsin leimadecaleihin kuviot, joissa voisin yhdistää näitä värejä. Mintun kaveriksi sopii mielestäni hyvin myös kultaiset koristelut, joita lisäsin lakkaukseen niittien muodossa.

Leimadecalien kuvion leimasin Konadin mustalla sekä OPIn Strawberry Margaritalla (tämä ihanuus löytyi Dimavarienin kirppiskasasta<3). Leimasin ensimmäistä kertaa kahdella värillä yhtä aikaa ja onnistuin yllättämään itseni saamalla melko siistiä jälkeäkin aikaan!:) Väritin osan kuviosta Dependin 045:lla, kultaisella glitterdustlakalla. Peittävyyttä tuomaan sekoitin joukkoon myös hieman Gina Tricon Goldia.


Skittletten rakentamisen aloitin pikkurilleistä, joihin lakkasin kerroksen Ginan Whiteä, sekä reilun kerroksen China Glazen There's Snow One Like You:ta. Kyseinen valkoinen tekstuuri kulkee myös nimellä riisipuurolakka ja on odottanut kynnellepääsyvuoroaan kevättalvesta saakka. Onneksi keksin vihdoinkin manin, jossa voin sitä käyttää, sillä onhan tämä vain ihana!!<3

Nimettömiin ja peukaloihin lakkasin kolme kerrosta Mint Candy Applea. Kaksikin olisi riittänyt peittävyyteen, mutta tasaiseen lopputulokseen pääsin jenkkisudillla vasta kolmannella kerroksella. Minttukynsiin lisäsin koristeiksi parit kultaiset niitit.


Etu- ja keskisormiin lakkasin pohjaksi Ginan Whiteä kolme kerrosta. Keskisormiin leimasin pusuhuulet Bundle Monsterin laatasta BM- 303 ja etusormiin asettelin aikaisemmin tekemäni leimadecalit, joiden kuvio on myös samasta laatasta. Leimadecalit venyivät hieman kohdistamis- ja kiinnittämisvaiheessa, mutta eivät onneksi kovin häiritsevästi.

Vaikka leimadecalien tekeminen vaati hiukan ylimääräistä aikaa ja värkkäämistä, niin olen iloinen että näin sen vaivan näiden kynsien eteen. Tykkään meinaan lopputuloksesta hyvin paljon!:) Kuvat eivät onnistu nyt aivan kertomaan teille, kuinka kivat nämä kynnet ovatkaan, sillä luonnossa nämä näyttävät vielä paaaljon paljon herkummilta kuin kuvissa!


Nyt teillä on muuten mahdollisuus käydä seurailemassa Teannalandian menoa myös instagramin puolella, sillä vaikutan siellä nimimerkillä Teannakoo!:) Tarpeeksi kauan jahkailtuani sorruin tekemään kynsiä varten tilin sinne ja päivitän sinne varmaan enemmän pikkujuttuja ja lakkahöpötyksiä, kuin mitä blogiin asti päätyy. Instagram on muuten jännä paikka, siihen jää ihan totaalisesti koukkuun!

13 kommenttia:

 1. Vähänkö nää on hauskat! Ja puurolakkakin pääsi testiin :o) Jospa sitä lomalla löytäis aikaa itsekkin kokeilla noita leimadecaleita. Viikko vielä ja sit se alkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo ei tarttenutkaan riisipuurolakan odottaa talvea ja lunta. Hyvin se sopii pienissä määrin kesäiseenkin lakkaukseen!:)

   Poista
 2. Nää on tosi ihanat, ihailin näitä jo instagramin puolella. :) Tuo pusuleima on niin söpö, en ymmärrä miksen vieläkään ole hankkinut tuota laattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Janna!:) Kauan tuo laatta pölyttyi mullakin laatikon pohjalla, ennenkuin sain testattua sitä nyt ensi kertaa.

   Poista
 3. Voi, nää on niin söpöt kynnet!

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä niin hauskat kynnet! Ihanat ja jotenkin tyttömäiset ^_^
  Mie olen tehnyt parit kynnet tuolla pusulla, toimii kyllä kynsissä kuin kynsissä :)
  Huomaiskohan tuo Heidi jos tuo puurolakka "katoaisi" sen kynsilakoista? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 😘
   Mä kyllä veikkaan että se saattais huomatakin, mutta voidaanhan me keksiä joku salakähmäinen suunnitelma, jonka ansiosta Heidin riisipuurolakka "katoaa" ;D

   Poista
  2. Mie olen ihan sammaa mieltä!
   Jos sie harhautat Heidiä ja mie käväsen sen lakoilla... ;D

   Poista
 5. Mä kattelinkin näitä jo instagramin puolella. Hauskat kyllä :)

  VastaaPoista