Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kirppistelyä ja kynsien lakkausta :)

Eilen kirppisteltiin Sonnelassa. Löysin vaikka mitä ostettavaa, mutta ennenkuin olin kerennyt edes katsoa kaikki myytävät tuotteet, oli suurin osa jo varattu. Nopeat syövät hitaat! Sainpa kuitenkin varattua itselleni China Glazen Lighthousen :) Ihan kiva lisäys mun halpislakkojen joukkoon.

Halpislakkoja löytyy myös meidän lähikaupasta. Ihan puhtaana heräteostoksena tarttui joitakin aikoja sitten mukaan Technic-lakka sävyltään Cactus flower. Ihan never heard merkki ainakin itselle, mutta niin on tosin moni muukin.. Kotiin päästyäni ajattelin että menipä nyt tähänkin ostokseen turhaan pari euroa, kun tarkemmin katseltuani pulloa tulin siihen tulokseen että tuskin laitan ikinä itselleni näin räikeää väriä. En tunne vielä näitä kynsilakkatermejä, mutta tää väri sit vielä hohtaa jotenkin sinistä väriä tuosta pinkin seasta? No, päätin nyt kuitenkin ainakin kerran lyödä tätä kynsille ettei ihan turha ostos ollut. Tässä tulos: 


Tässä kuvassa henkilökohtaisista tavaroistani yksi ihanuus. Tämän pienen korurasian sain toissavuonna ystävältäni syntymäpäivälahjaksi.

Ja tässä itse kynsilakka. Suunnittelin koristelevani vielä nuo kynnet jotenkin hienosti, mutta kun ensimmäinen viiva lähti meneen omia polkujaan niin muiden oli yritettävä seurata perässä.. Ja lopputulos oli sitten tämä. Yllättävän kivalta tämä väri kuitenkin tuntuu kynsillä ja vaikka lakkasinkin jo toissailtana niin vielä on lakat paikoillaan :)


8 kommenttia:

  1. Mä UNOHDIN Sonnen kirppiksen. Uskomatonta:o)

    VastaaPoista
  2. Tänäänhä on vielä koristeet kaupan :) Itse en niille kerkeä töiden takia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla skarppina:) Lakat tosin olis kiinnostaneet enemmän

      Poista
    2. Kävitkö kärkkymässä?:) Minä menin sitten hetken mielijohteesta katsomaan mitä tarjolla, kun jäinkin sairaslomalle.. Ja tulihan sieltä jotakin vissiin ostettuakin :P

      Poista
  3. Kivat kynnet! (: Käy ihmeessä vastavierailulla.
    www.essiko@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Taidankin käväistä samantein kun työilta vaihtuikin kotona sairasteluun..

      Poista
  4. Tervetuloa tänne blogi-maailmaan ja kiva, kun kävit tervehtimässä kommentilla :).
    Mukava päästä seuraamaan aina tuttujenkin blogeja :D.
    Kynsitaiteiluja on kiva katsoa, kun itse en voi itselleni niitä taiteilla. Täytyy tyytyä kuolaamaan muiden kuvia :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eipä nämä ole itselläkään (vielä) mitenkään kovin taiteellisia :D Mutta toivossa on hyvä elää että tästä ei oo suunta ku ylöspäin!

      Poista