Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Lumimarjoja ja kevätkukkia

Servettikynsiä luvassa tänään!:)

Heti alkuun kunnia sille kenelle se kuuluu, eli Sekasotku-blogin Kajsalta tätä ideaa apinoin:) Hän oli tehnyt kynnet (melkein) samalla tekniikalla Marimekon Unikko-servetistä. Tästä pääset suoraan hänen tekemäänsä kuvalliseen tutoon:) Minulta löytyi kaapista myös Marimekkoa, mutta Lumimarja-kuosilla joten sitä piti päästä kokeilemaan! Tässä tulosta:
Aika ihana ja helppo idea minusta! Tosiaan muuten seurasin Kajsan ohjetta, paitsi että en kostuttanut servettiä ensin vaan asetin sen kuivana kynnelle ja sitten sivelin ja töpöttelin kuvan paikalleen kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla vanutikulla. Hieman tuli ruttua joihinkin kynsiin, mutta kyllä nämä ensiyritykseksi kelpaavat. Ylimääräiset leikkasin pienillä kynsisaksilla (kärjistä) sekä askarteluun tarkoitetulla paperiveitsellä.


Kävin tuossa meidän pihalla kuvaamassa tulvaa (asutaan ihan joen rannalla) ja huomasinpa että onhan se kevät tullut jo näillekin leveysasteille:) Vielä on pieniä lumikasojakin siellä täällä, että kyllä tämä lumimarja-aihekin on vielä ajankohtainen, mutta usko on kova että kohta päästään nauttimaan kesästä!

6 kommenttia:

 1. oi pitää itse myös kokeilla tuota tekniikkaa :) kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kokeile ihmeessä sinäkin. Serveteillä leikkiminen voi olla myös yllättävän terapeuttista näpertämistä:)

   Poista
 2. minäkin haluan kokeilla tätä! :)
  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Waude! Näähän on tosi kivat! Kiva kun laitoit linkin ja aika magee sattuma että molemmilla lumimarjat tosin kuitenkin iha erilaiset :)

  VastaaPoista