Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Helppo ja nopea

Pidin eilen käsien ja kynsien hoitoillan. Poistin edelliset lakat ja tein käsille ja kynsinauhoille kunnon kuorinnan, jonka jälkeen hieman viilailin kynsiä ja siistin kynsinauhoja. Lopuksi melkein uitin sormet kynsinauhaöljyssä ja rasvasin kädet kunnolla. Ai että oli pehmeät kädet aamulla!:)

En olekaan tainnut täällä blogissa, että mulla on ollut tässä vähän ongelmia pääni kanssa sillä se on ollut jo viikon verran kipeänä. Syitä siihen on etsitty ja löydettykin viimein, kun ottivat tk:ssa kipuni vihdoin tosissaan. Verenpaineet mulla on heitellyt ja migreeniperäistä särkyä ollut ja lisäksi sain eilen lähetteen fysikaaliseen, koska epäilivät että olisi osittain myös jännityspäänsärkyä. Sainkin eilen heti ajan hierontaan ja siellä todettiin, että kaulan puolivälistä kalloon asti on niskat aivan jumissa. Ei siis ihme että pää on kipeä. Eilinen ilta oli täyttä tuskaa kun päässä hakkasi sata vasaraa ja niskat ja hartiat olivat hellänä hieronnasta. Tänäänkään ei ole kivuton päivä pään kanssa, mutta jospa särkylääkkeillä jaksaisi seuraavaan hierontaan saakka.

Pääkipu on nyt sen verran taas hellittänyt, että jaksoin innostua kynsien laitosta. En kuitenkaan tässä tilassa jaksa kovin kauaa könöttää hankalassa asennossa, niin kaikki pientä värkkäystä vaativat jutut sai unohtaa. Päädyin siis helppoon liukuvärjäykseen.


Tällä kertaa mulla ei olekaan teille kuin tämä yksi kuva, kun en millään saanut mieleisiä otoksia enempää. Käytin liukuvärjäykseen Wild & Crazyn Twilightia sekä Color Clubin Peace Out!ia. Päälle laitoin kerroksen China Glazen Lighthousea.

Nyt alkaakin taas olemaan se aika, että täytyy lisätä särkylääkettä masiinaan. Joten ensi kertaan, jolloin toivottavasti on jo vähän parempi olokin:)

5 kommenttia:

 1. Jälleen kauniit kynnet :).
  Hyvä että löytyi syy särkyyn! Se on kyllä todella v-mäistä, kun niska-hartiaseutu menee jumiin :(.
  Mullakin alkoi tulla huimauskohtauksia, kun olivat niin totaali-jumissa, mutta onneksi liikunta ja säännöllinen hieronnassa käynti ovat auttaneet.
  Nyt vaan joutuu kesän sinnittelemään ilman hierontaa, kun hieroja-akatemia on kiinni... Täytyy yrittää itse saada jotenkin hierottua ja venyteltyä ja onneksi on olemassa lihasrelaksantit ja kipulääkkeet pahimpaan hätään :D.

  VastaaPoista
 2. Mulla kans joskus jumittaa ensin lapaluitten välistä, ja jumitus leviää siitä ylöspäin. Ymmärrän ton tuskan, se on hirveetä. Hierontakin tuntuu ensin hirveeltä, mut kunhan niskoista jännitys laukeaa, ni helpottaa.
  Tsemppiä! =)

  VastaaPoista
 3. toivottavasti saat niskat kuntoon!

  Kauniis kynnet. Tulee auringon nousu mieleen noista väreistä.

  VastaaPoista
 4. Nuo värit on ihanat yhdessä. Ja toivottavasti tosiaan saat niskat vetreytymään ja pääkivut loppumaan!

  VastaaPoista
 5. Anzu-Anssu: Mulla on ollut myös ajoittain tätä samaa vaivaa, viimeksi kuitenkin näin pahana 2009 kesällä, jolloin sain pahimpaan vaivaan kortisonipiikkiä niskaan. Jospa nyt ei menisi niin pahaksi! Liikunta on mulla jäänyt nyt satunnaiseksi, kiitos kolmivuorotyön ja 1 vee lapsen.. Lihasrelaksantit ja särkylääkkeet alkaa olemaan aika tuttuja kavereita täälläkin. Koitetaan sinnitellä eteenpäin vaivojemme kanssa:D Kiitos kommentista!
  Lila Lakka: Kiitos tsempityksestä:) Kyllä tämä tästä ja sit uusin innoin lakkauspuuhiinkin kun saa pahimmat jumit pois! Uusin idea tulikin tuossa jo mieleen, ei malttais oottaa et pääsee toteuttaan!:)
  Enail: Kiitos! Vähän jotain sellasta fiilistä tulee itsellekin. Tuntuu vaan että jotain näistä puuttuu? Melkein tekis mieli kaivaa konadit esiin..
  Lah2o: Kiitos sullekin kommentista ja tsempeistä! Mä en tällä hetkellä muista miltä tuntuu kun pää ei ole kipeä, mutta jospa tämä alkais helpottaan:)

  VastaaPoista