Sivut

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesävarpaat

Juhlistettiin vähän etukäteen paperihääpäiväämme ja vietettiin eilinen päivä, ilta ja yö Oulun kaupungin maisemissa. Lähdettiin kotoa hieman ennen puoltapäivää ja matkalla kaupunkiin pysähdyttiin Tokmannilla hakemassa mulle pari Flormarin holoa:) Sitten kierreltiin kaupungilla, syötiin jätskiä torinrannassa ja pistäydyttiin muutamassa kaupassakin. Oli niin ihana ilma eikä seurassakaan valittamista ;)

Neljän maissa vietiin tavarat Omppuhotelliin ja levähdeltiin vähän aikaa. Mies huolehti nestetasapainostaan ihan omatoimisesti, joten minä sitten nappasin ikkunalla pari kuvaa kesävarpaista ja uusista sandaaleista:)Illan päälle saatiin seuraksi Termiitin kummipariskunta ja heidän kanssa istuskeltiin patiolla auringosta nauttien ja kuulumisia päivitellen. Käytiin Grill it!:ssä syömässä hyvin ja jatkettiin iltaa vielä jonkin aikaa kaupungin patioita kierrellen. Hotellille taidettiin palata kahden ja kolmen välillä ja aamulla nukuttiin piiitkään. Huoneen luovutuksen jälkeen ajeltiin vielä Cittarin kautta ja ostettiin ihan kiitettävä kuorma kaiken näköistä tarpeellista tavaraa.

Kotipihalle ajettuamme keittiön ikkunasta näkyi Termiitin iloinen hymy. Poika nosti reippaasti kättä ja tuli heti penkomaan tuliaisia:) Ihana reissu taas, mutta niin ihanaa on olla taas kotona Termiitin kanssa puuhailemassa. On se vaan niin ihana pieni, tuolla se tuhisee jo sängyssään niin suloisena<3 Taidanpa kohta tehdä itsekin saman.

Mukavaa sunnuntai illan jatkoa!

Ps. Kesävarpaissa kerros Wild & Mildin Polarbearia, kaks kerrosta vihreetä Saffronia (sävy 48) ja kerros La Femme Beautyn Discoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti