Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Paperihääpäivä

Vuosi sitten tällä päivämäärällä minusta tuli rouva <3

Vihkiminen alkoi klo 14 asuinpaikkakuntamme (jossa mieheni on myös syntynyt ja kasvanut) ihanassa puukirkossa. 125 ystävää ja sukulaista olivat todistamassa liittomme alkuhetkiä. Päivä oli lämpimän kesäinen ja tunnelma niin uskomaton etten sitä sanoin osaa selittää! Taianomainen päivä!

Jälkikäteen olen hieman harmitellut, kun ei tullut otettua tarkempia kuvia meikistä, kampauksesta tai kynsistä. Aika kului niin hurjaa vauhtia mahtavien ihmisten keskellä rakkaushuumassa, ettei tuollaisia tullut edes ajateltua. En kuitenkaan liiaksi harmittele, sillä päivä meni omalla painollaan ja nauttimme tunnelmasta ja ystävien ja läheisten seurasta.


Sain yhdestä kuvasta rajaamalla vähän suttuisen näytteen siitä, minkälaiset kynnet minulla oli hääpäivänäni. Halusin ottaa omiin kynsiini geelauksen ja ranskalaisen manikyyrin. Vasemmassa nimettömässä oli häiden teemavärin mukaisesti pinkki kukkatarra pienellä strassilla. Nuo toiset kuvassa näkyvät kädet kuuluvat muuten kummitädilleni <3

Ensimmäistä (kenties myös viimeistä) kertaa tämän blogin historiassa julkaisen poikkeuksellisesti myös kasvokuvaa itsestäni. Saatte ehkä vähän selvyyttä siitä, minkälainen oli kampaukseni, pukuni ja kimppuni. Sain mieheltäni suostumuksen laittaa yhteisen kuvamme tänne blogiin:)


#300711, rakkauspäivä <3


14 kommenttia:

 1. Ihana tuo kukkakimppu :) Onneksi olkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kimppuun oli tarkoitus tulla syvän pinkkejä liljoja, silloin se olisi ollut vielä upeampi. Tykkäsin kyllä silti:)

   Poista
 2. Onnea paljon ensimmäisen hääpäivän johdosta !!
  Hääkuvanne olivat kyllä todella kauniita, mitä FB:ssä katsoin .
  Ja tuo puku oli kyllä upea! Mistä muuten ostit, vai teetätitkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon<3
   Ostin puvun "vähän" riskipelillä vielä raskaana ollessani eräältä nettikirppikseltä. Vajaa kolme kuukautta oli aikaa palautua synnytyksestä ja raskauskiloista (joita kertyi liki 20..), että mahduin tuohon mekkoon. Olipahan hyvä motivaattori!:D

   Poista
 3. Näytätte kuvassa upeilta yhdessä! Onnea onnea! :)

  VastaaPoista
 4. ihanaa! paljon onnea :) ja oi miten kaunis hääpuku ^^

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea teille! Olit kaunis morsian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 Oli mukavaa leikkiä päivä prinsessaa:)

   Poista