Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mmmmansikoita!

Kyllä maalla on mukavaa!:) Meillä on pieni mansikkamaa (5 riviä) ja tällä viikolla ollaan päästy nauttimaan sen sadosta. Pakkaseen asti mansikat ei riitä, mutta parhaimpiahan ne onkin suoraan poimittuna. Katsokaa ja kuolatkaa ;)


Ois mulla teille kynnetkin esitellä. Nää on nätit, mutta kuvattavuus ei todellakaan helpoimmasta päästä. Kuvat paljastaa liian karun totuuden taas kuivista ja revityistä kynsinauhoista, mutta yritin valita edustavimmat kappaleet näytille. En tiiä miksi on tuntunut niin vaikealta muistaa kynsinauhojen öljyämistä ja käsien rasvaamista. Nyt taas vähän aikaa muistan varmasti!Simppelit mutta omaan makuun sopivan näyttävät kynnet. Pohjalla kerros Wild & Mildin Polarbearia jonka päällä kaksi kerrosta Flormar/Konehelsinki Hologrhaphic 819. Leimat on kotoisin laatasta H22 ja leimauslakkana toimii Konadin Psyche Pink.

Tänään on paistanut aurinko ja oon uskolla yrittänyt etsiä holoefektiä tuosta yllä mainitsemastani "holo"lakasta. Ei vaan löydy ei, mutta ihan kivasti passaa leimailujen alle ja varmaan toimisi hyvin myös kuorrutteena jonkin toisen lakan päälle. Tää on ollut kyllä toisaalta tosi kestävä lakkaus, koska on nyt kolmatta päivää kynsillä eikä paljon minkäänlaista kulumaa ole havaittavissa.

Mää taisin kuluttaa kaikki mun sisäisen kirjailijan rippeet edelliseen postaukseen, koska nyt ei kyllä meinaa lähteä minkäänlaista juttua irtoamaan. Eipä väännetä väkisillä, joten seuraavaan kertaan!:)

4 kommenttia:

  1. tosi nätit kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itekin!:) Täytyis alkaa vaan laittaa lakat vaihtoon kun sain oikean käden etu- ja keskisormesta lakat lohkeemaan. Onhan nää ollutkin perjantai illasta saakka!

      Poista