Sivut

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Halpa kopio.

Onnistumisen jälkeen on aika taas palata maanpinnalle ja feilata. Ei ihan totaalisesti kuitenkaan, koska erittäin hyvällä mielikuvituksella ja kaukaa katsoen voi räpellykseni vetoketju-maniksi tunnistaa:D Nää ois ehkä pitäny jättää tekemättä ja varsinkin postaamatta, mutta jos nämä mun onnettomien räpellysten julkaiseminen kannustais vaikka vähän harjoittelemaan enemmän tuota käsinkoristelua..

Vetoketju-manikyyriin oon törmännyt aina silloin tällöin blogeja selatessani. Viimeisimmän version bongasin Zigi Ztyle-blogista. Sigin toteutus oli niin upea, että oli pakko kokeilla kyseistä mania itsekin! Ei yllä ihan samalle tasolle, mutta ehkä nää on sellaset halpisverkkareiden vetskarit?:D


Vaikka mani ei onnistunutkaan, niin ainakin kynsille pääsi nyt pari hieman vähemmällä käytöllä ollutta lakkaa. Golden Rose matte 01, eli pinkki mattalakka ja Models Ownin Mushroom toimivat mun mielestä väreinä tosi kivasti yhteen. Tärisevällä kädellä maalailtu Kissin hopea lineri hyppii värien rajoilla miten sattuu, tehden samalla koko viritelmän melko sekavaksi. Päällyslakkana Cesarsin Rapid dry. Essien mattalakka olisi ollut toinen vaihtoehto, mutta en ole vielä antanut sille anteeksi tätä, joten se sai jäädä vielä kaapin perälle häpeämään.

Seuraavaksi ilmainen vinkki pitkäkyntisille, jotka haluavat säilyttää pitkät kyntensä: Audin parkkivalon polttimon vaihtaminen ei ole suositeltavaa. Testattu on ja menetin pari kynttä ja sain muutaman kasan mustelmia kämmenselkään ja käsivarteen. Mieheltäkin homma otti muutaman asennusoluen ja rystyset oli verillä kummallakin.. Van tulipahan vaihettua! Samalla piti sitten lyhentää muutkin kynnet, mutta tää lyhyempi malli onkin oikeestaan parempi arkikäytössä. Malttais vaan pitää nää tässä mitassa, vaan kun sitä on niin laiska viilaamaan, että kerkiävät aina kasvaa liian pitkiksi.

Tulevalla viikolla ei sitten varmaankaan tule postausta ennenkuin loppuviikosta, koska mulla on iltavuoroja ja yks 10-21.30 päivä. Keskiviikkona on viikon ainoa aamuvuoro, mutta sekin ilta taitaa olla pyhitetty potun nostolle:D Vierailen kuitenkin bloggerissa kännykän välityksellä, etten ihan tipahtaisi sivistyksen kelkasta;) Kuulemisiin ja oikein mukavaa illan jatkoa kaikille mahtaville lukijoilleni, jotka jaksaa Teannalandiassa vierailla ja kommentoida mukavia!<3

10 kommenttia:

  1. Kivathan noi ovat!! Kommentoin muuten tuohon mattalakka kirjoitukseen omia kokemuksia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Kävinkin katsoon sun kommentin. Kiitos vinkistä, pitää seuraavalla kokeilukerralla koittaa vähän puhistaa sitä sivellintä ensin.

      Poista
  2. Tartteeko Audiin vaihtaa ite polttimot ?!?!? =O
    Olen hämmentynyt. Mä vien tuon kuljettimen sinne puotiin, mistä sen hainkin ja kun haen sen pois, ni siinä on ehjät polttimot. Ei mustelimia, ei olutta, ei katkenneita kynsiä... ;DD
    Harmaa ja pinkki sopii kyllä hyvin yhteen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tartte, mutta tarpeeksi kauan ku kuuntelee niitä merkkiääniä palaneista lampuista niin sitä tekee melkein kaikkensa saadakseen sen hiljaseksi:D Miehellä ei sisu antanu periksi, mutta sen kourat oli liian isot ahtaisiin konetiloihin, joten piti olla taas maailman paras vaimo ja hoitaa homma yhessä kotiin:) Ei silti huono tuo sinunkaan tyyli;)
      Kiitti kommentista!

      Poista
    2. Jaa niin, siinä on se ärsy merkkiääni.
      Jonkun verran oon nuorempana kokeillut polttimoitten vsihtoa. Takavalot on vielä halppo vaihtaa, ku siellä päässä on sellasta kätevää tyhjää tilaa, mutta etuvalojen kaa on just se ongelma, ku sinne on ympätty liikaa kaikkee tosi likasta. Eihän sinne pitäis kenenkään työntää käsiään, ei ees maailman parhaan vaimon.
      Mut hieno homma, että hoidit homman. Respect! =)

      Poista
  3. mäkin tykkään näistä kynsistä!! ^^

    VastaaPoista
  4. Mustakin noi on kivat kynnet. Olet turhan kriittinen itsellesi. (Eiköhän me kaikki olla:P) Vau, mä en edes tiedä mikä polttimo on. Taisin saada ajokortin muropaketista;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ehkä sitä toisinaan on liian kriittinen itselleen. Ei pitäis verrata omia tekeleitä muihin, kun sitä enemmän löytää vaan virheitä..
      Oli mulla kuiten mies neuvomassa että mitä pitää tehdä, ois saattanu muuten lähtä väärä poltin:D Musta kyllä tuntuu että mä oon myös saanut ajokorttini samasta paikasta kuin luulet omasi saaneen;)
      Kiitos kommentista!

      Poista
  5. Sinikilpikonnakin oli tehnyt vetoketjut... ja nyt sinäkin. Apua! Kai sitä täytyy itsekin joskus kokeilla, vaikka todennäköisesti ois parempi jättää kokeilematta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vetskarikynnet tuli just muotiin;) Kokeile vaan, mäkin uskalsin! Ja ei se vaikeaa ole, tarttee vaan vähän tarkempaa käden ja silmän yhteistyöskentelyä kuin mitä mulla oli antaa:D Aijon kyllä ottaa vielä revanssin tän manin kanssa ja päätin et seuraava kokeilu onnistuu!:)
      Kiitti kommentista!

      Poista