Sivut

perjantai 7. syyskuuta 2012

Miehen valinta ja kompromissi.

Hyvää perjantaita! Hyvän tästä päivästä tekee yleisesti varmaankin se, että perjantai on monelle viikon viimeinen työpäivä. Mulle tämä päivä on hyvä siksi, että se on viikon ainoa vapaapäivä. Tänään on siis pitänyt yrittää kerätä voimia tuleviin työpäiviin, jotta jaksaa painaa ne viisi vuoroa seuraavat vapaat silmissä kiiltäen. Vähän tuntuu siltä, että eilisen 10-22 vuoron jälkeen tarvis enemmän kuin yhen lepipäivän, mutta onneksi huomenna meen kuitenkin vasta iltavuoroon. Jospa ens yönä sais hieman enemmän untakin kuin parina viimeisenä, kun viikonloppuisin on miehen vuoro hoitaa Termiitin yöheräämiset. Huomenna vois nukkua piiiitkään ja antaa poikien hoitaa keskenään aamutoimet:)

Kynsienlaittopuolella on ollut kiireisen viikon takia aika hiljaista. Toissailtana luotto kynsilakanpoistoaineeni (X-tra<3) sai kuitenkin töitä, kun vetskariviritelmät piti saada kynsiltä pois. Se mitä niistä oli jäljellä ois pitänyt kyllä kuvata. Potun nostaminen ja sipulin varsien katkominen ei ollu niille ihan parasta mahdollista hoitoa:D Poistettuani entiset lakat kynnet kaipas uutta lakkaa tilalle, koska värjäytymien vuoksi en kehdannut jättää kynsiä pelkälle aluslakalle. Tunsin kuitenkin suurta kyllästymistä katsoessani lakkavarastoani, enkä keksinyt mitä kynsilleni laittasin. Pyysin miestä valitsemaan värin. Ei yllättäny, että valinta oli punainen. Nostin sitten esille omistamani punaiset lakat, joita on tasan kaks kappaletta. Niistä mies valitsi tummemman vaihtoehdon, Rimmelin 60 Seconds- sarjan sävyn 300 Movie star. Nätti lakka, jonka ostin viime talvena pikkujouluja varten, joten lakatessa alko pakostakin soimaan päähän kaikki oikeen ajankohtaset laulut, niinku Petteri Punakuono ja niin edelleen..

Lakkaa laitoin kaks kerrosta ja päällyslakaksi Essien Matte about you:n, joka sai kolmannen mahdollisuutensa ja nosti pisteitään roimasti edellisestä. PolishDreamin Mialla oli ollut samaa ongelmaa Matte about you:n kanssa kuin mulla, eli ensimmäiseen kynteen tuli valkonen möhnäkerros. Mia vinkkasi mua pyyhkäsemään Matte about you:n sudin ensin puhtaaksi ja sitten ottamaan uutta lakkaa ja tadaa, ongelma ratkaistu!:) En tajua miksi en ite tajunnu tuota, aika päivänselvä juttuhan sen ois pitäny olla. Multa vissiin puuttuu se kuuluisa maalaisjärki, vaikka maalla asunkin.

Pari päivää nyt oon sitten kulkenut pelkillä yksvärisillä lakoilla, kun aikaa eikä energiaa koristeluun ole ollut. Tänään kattelin kynsiäni ja totesin että jotaki puuttuu. Mies sanoi, että hänen mielestä mulla on nyt kynnet kauneimmillaan, punaiset ilman mitään "hörsäkkeitä". Päädyin sitten koristelujen kannalta kompromissiin ja laitoin tarrat ainoastaan nimettömiin. Mun mielestä ihan hyvä kompromissi, eikä mieskään valittanut. Hopean väriset ruusut punaisen lakan kanssa on mun mielestä aika elegantti ja naisellinen yhdistelmä.



Tarrat on Wild & Mildin 3D tarroja. Niissä oli punaiset strassitkin valmiina, joten koristeluun ei mennyt kauaa aikaa. Kynnet on lakattu siis tosiaan toissailtana, joten mun mittapuulla voisin kehua tätä lakkaa kestäväksi, koska yleensä ne on ensimmäisen päivän jälkeen jo poistovalmiin näköset. Näitä korjasin parista kohtaa kärjistä, mutta muuten eivät vaatineet suurempia pelastusoperaatioita. Lisäksi laitoin vielä kerroksen päällyslakka. Jospa nämä kestäis vielä viikonlopun yli.

Huhhuh, huomaako tästä puheripulista etten oo kerennyt koneelle istumaan moneen päivään? Jospa tällä postauksella alkais oleen jo tarpeeksi pituutta, epäilen että jaksaako tätä kukaan lukea edes tässä mitassaan loppuun asti. Kiinnostaako teitä ylipäänsä tällainen jaarittelu, vai toivoisitteko mielummin enemmän kuvia? Mä en oo oikeen löytänyt sellaista kultaista keskitietä tässä jutussa, välillä tulee enemmän asiaa ja välillä muutama rivi tekstiä. Jos ei vastaväitteitä tule, niin jatkan tällä samalla linjalla millä on nytkin menty, eli sieltä missä aita on milloinkin matalin ja mikä tuntuu mukavimmalle ;)

12 kommenttia:

  1. Huh, jotenkin kuvittelin otsikon perusteella, että sä ole vaihtamassa miestä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, onpa tosiaan hieman harkitsematon otsikko:D

      Poista
  2. Nätit kynnet! Kaunis punainen ja tykkään noista tarroista kovasti, mulla on noita itsellänikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkään, näyttävät mutta simppelit tarrat. Nää ei jääny ees reunoista repsottelemaan, vaan asettu nätisti kynnelle:)
      Kiitti kommentista!

      Poista
  3. Jotenkin ei pääse yllättämään, että mies valitsee punaisen. Meillä on sama juttu. Siksi on pakko tehdä ensin alkukarsinta, mistä se voi valita, ettei tartte vaihtaa blogin nimeksi: Punaista lakkaa, vaikka sitäkin oon kyllä jo harkinnut... ;D
    Onhan punainen kaunis, ja laittamasi koristelu hillitty ja kaunis sekin, mutta omilla kynsillä ei jaksais kerta toisensa jälkeen katsella punaista, mitä ois, jos mies sais aina valita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet on kyllä toisinaan niiin värirajoitteisia;) Sulla pitäs vaihtaa oma nickikin blogin osoitteen kans. Oiskai se erikoista jos Lila Lakka kirjottais Punasen lakan blogia!:)
      Mun pitäis ihan selvästi saaha nyt joku arvontavoitto tms, että saisin lisää valinnanvaraa.. Asetin itelle syyskuuksi ostokiellon lakkojen osalta, että säästyy rahaa ens kuun reissua varten. Vähän meinaa olla tuskasta ja vanhat lakat ei oikeen säväytä! Ehkä tarttee sit turvautua miehen valintaan toistamiseenkin, valitettavasti:D

      Poista
    2. Nii, oishan se vähän erikoista. Red Laquer ois kyllä ehkä vakuuttavampi ku Punanen Lakka... Hirveesti hommaa, ehkä mä sit vaan laitan lilat lakat riviin, lakkaan siitä vuorotellen ja jätän nää muut asiat ennalleen. ;DD
      Yritin kerran olla viikon ostamatta kynsilakkaa ja ostin sillä viikolla vaatimattomasti vain 7 lakkaa. Sittemmin en ole itselleni ostokieltoa enää asettanut.
      Tiedän ton tunteen, ku omasta hyllystä ei sitten niin millään löydy mitään, mikä säväyttäisi. Nooh, onnex on mies, joka bongaa sieltä sen punasen lakan ja siinä sitä taas ollaan punasissa kynsissä. ;DD

      Poista
  4. Ihanan värinen kyllä toi punainen lakka. :) Taidan käydä itekin ostamassa, just joku tollanen puuttuu kokoelmasta. :D

    VastaaPoista
  5. Kauniit! Mulle tulee aina kans punaisesta niin joulu mieleen :D Hei, tosi hienoa, että mun vinkki auttoi tuohon mattalakkaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Todellakin hyvän vinkin annoit, nyt ei tarvi pitää Essietä enää kaapin perällä arestissa:D Punanen on kyllä ihan selkeesti jouluväri, mut menkööt tän kerran jo näin syksylläkin. Kiitti vielä vinkistä ja kommentista!

      Poista