Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Jorma-Irmeli

Oon joskus maininnutkin, että oon aika hidas lämpeemään millekkään teemakynsille, tai oikeammin tuottamaan itse sellaisia. Mä vaan saan aina ne ideat liian myöhään enkä kehtaa tehdä sit joulukynsiä keskellä kesää tms. No nyt tein viikonlopuksi, tarkemmin eilistä varten teemakynnet.Kynsien aiheena on vauvajuhlat, jotka järjestimme isolla tyttöporukalla yllärinä naapurillemme ja hyvälle ystävälleni. Koska vanhemmat eivät ole ottaneet etukäteen selvää tulevan pienokaisen sukupuolesta (tai ainakaan paljastaneet sitä muille), niin päätin tehdä Jorma-Irmeli-kynnet liukuvärjäämällä:) Tykästyin näihin värikkäisiin kynsiin tosi paljon! Oli ihanaa leikitellä väreillä, glitterillä sekä iloisilla ilmapallo-siirtokuvilla! Jos mulla ois ollut enemmän aikaa ja oisin sataprosenttisesti iskussa, niin tästä manista olis tullut varmaan jo liiankin överi:D

Juhlat ja kynnet onnistuivat mielestäni molemmat tosi hyvin:) Saimme yllätettyä tulevan mamman iloisesti ja vietimme mukavaa aikaa yhdessä. Tarjottavat tuotiin nyyttärimeiningillä ja lahjaksi väsäsimme juhlittavan kälyn kanssa vaippakakun, johon muu porukka osallistui myös rahallisesti. Vaippakakun sisään "leivottiin" vauvalle tarpeellisia juttuja, kuten tutteja, harsoja, vaatteita, helistin, puhdistuspyyhkeitä jne. Tulevaa äityliä muistimme myös hierontalahjakortilla sekä levyllisellä hänen lempparisuklaataan:)

Tiedättekö muuten mitä? Oon niin innostunut nyt kuvailemaan tuon päivänvalolamppuni alla, että nappasin kerrankin kuvan käytetyistä lakoista!:) Siihen onkin sitten hyvä lopettaa ja alkaa keskittymään kunnolla telkkarista tulevaan Vain elämää-maratooniin.

La Femme Bauty- Disco, Color Club- Peppermint twist, Konad- Pastel Blue, Golden Rose- 55.
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!
<3llä Teanna


6 kommenttia:

 1. Jorma-Irmelikynnet xD Hienot :)

  Ja olipa teillä ihana yllätys tulevalle äidille <3

  VastaaPoista
 2. ihanaa kun baby showerit ja vaippakakut alkavat rantautua suomeenkin :D

  ja tosi söpöt kynnet ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet, sopii hyvin teemaan :D

  VastaaPoista
 4. Just onnistuneet kynnet ja herkulliset sävyt. =)

  Sulle ois hommia: http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2012/11/rakkaani-lakkaa.html

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommenteista!:) Nää oli tosiaan ekat vauvakutsut joita olin järjestämässä ja joihin oon osallistunut. Kivat fiilikset jäi varmasti kaikille:)
  Lila: Kiitos vielä haasteesta. Valitettavasti täytyy myöntää että tuo sähkömieheni on nössö lussukka, eikä kuulemma aijo ottaa haastetta vastaan:/

  VastaaPoista