Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kummanväriset hilipikonnat.

Onko edellisestä postauksesta kulunut tosiaan jo viikko?! Mä oon ollut sunnuntaista asti aikeissa kirjoittaa tänne, mutta oon ollut niin kipeenä tuon pääni ja niskojeni takia etten oo saanut aikaiseksi:( Toisekseen en niin välittänyt näistä kohta esittelemistäni kynsistäkään, niin sekin on lieventänyt postausintoa. Nyt päätin kuitenkin tulla rikkomaan hiljaisuuden ja esitellä teille yhdet kynnet, vaikkei ne mitenkään erikoiset olekaan.Lakkasin kynnet Konehelsingin lakalla nro 802. Epäsuotuisista lakkausasennoista johtuen sain suttailla kynsille kolme kerrosta, vaikka normaalisti ehkä kaksikin olisi riittänyt. Halusin leimata koko kynnen kuviot "pitkästä aikaa", mutta en saanut valittua sopivaa kuvaa. Annoin tämän vaativan tehtävän miehelleni, joka valitsi kuvissa näkyvän kuvion DRK-A- laatastani. Ehkä en olis itse valinnut juuri kyseistä kuvaa, mutta kokeiltavahan se oli sitäkin edes kerran. Leimauslakaksi valitsin Color Clubin Revvvolutionin. Lopputulos? Aattelin että nää vois muistuttaa hieman jotain satukilpparia, mutta eii.. Ei nää näyttäneet oikein miltään, varsinkaan kilpikonnalta. Nimesin sitten nämä itsekseni kummanvärisiksi hilipikonniksi ja nimeämisen jälkeen aloinkin yhtäkkiä tykkäämään lakkauksestakin enemmän!:)

Tunnustan julkisesti ihastuneeni ihan täysillä nuihin Flormar/Konehelsinki Holographic-lakkoihin, vaikka ne loistavatkin kaikella muulla paitsi sillä holoisuudellaan. Cremet ei houkuttele tällä hetkellä yhtään, vaan tuntuvat jotenkin tunkkaisilta ja nämä Flormarit taas ovat jotenkin "kevyemmän" oloisia kimalluksensa ansiosta. Luulin että oon ihan mennyttä naista näiden kans ja että mun on pakko saada nämä kaikki, mutta Tokmannin laaria penkoessani tulinkin siihen tulokseen, että ehkä mulla on jo tästä sarjasta ne omasta mielestäni parhaimmat. Tosin, kun kympillä saa viisi lakkaa niin koko kokoelman keräämiseen ei saisi edes palamaan mieletöntä summaa. Voi olla, että Tokmannin lakkalaareille on palattava vielä joku päivä...:)

Noniin, nyt on blogihiljaisuus vaiennettu ja todistettu teille että elossa täällä vielä ollaan! Palaillaan asiaan vielä myöhemmin tällä viikolla, meinaan tarttua blogeissa pyörineeseen nakuiluhaasteeseen (kuulostaapa irstaalta:D) joten ainakin yksi postaus tulossa:)

Kivaista pikkulauantaita kaikille!
<3llä Teanna

3 kommenttia:

 1. Voi ei sun niskaa taas. Ootko saikulla?

  Pääsitkö hypistelemään KoneHelsingin DuoChromeja jo? Niitä oli meillä paikallisessa RobinHoodissa (Tokmanni-konsernia, ni jos niitä ois teilläkin Tokmannilla?
  ... joo, jouduin muutaman ostamaan, tai mieshän ne kyllä maksoi, että olin vaa ihan viaton sivustakatselija ... ;D

  VastaaPoista
 2. Juu, olen saikulla kuun loppuun saakka. Sain nyt kuitenkin pahimpaan hätään piikit niskaan ja tänään ei ookkaan ollut niiin huono päivä enään:) Nyt pitäis alkaa ahkerasti ravaamaan punttisalilla vahvistamassa ja jumppaamassa noita jumiutuneita lihaksia.
  Bongasin Tokmannilta yhden lakan duochrome-sarjasta, mut vaikka sitä kuinka tiirailisin eri kulmista niin en saa siitä enempää kuin yhden sävyn irti:/ Toivottavasti sulla on niiden kans parempi onni:)

  VastaaPoista
 3. Se on positiivista, ku on jo parempi päivä, tai ees ei niin huono päivä enää. =)

  Kauniita sävyjä nuo DuoChromet, mutta kuten totesitkin, aika heikosti niistä löytyy sitä duoo, vaikka oon tässä jo useamman päivän niitä etsinyt kynsiltä (postaus tulossa myöhemmin). Sillee ei harmita, ku rahallinen menetys ei ollu paha ja sävyt on kivat, vaikkei nyt ihan just sitä, mitä etiketissä luvattiin.
  Saattavat silti jäädä hieman heikolle käytölle. Enempi harmittaa se, että meni viikko "ihan kivoilla" kynsillä, ku ois sen sijaan voinu lakata kyntensä jollain IHANALLA tai todella ihanalla... ;D

  VastaaPoista