Sivut

torstai 29. marraskuuta 2012

Snow-flakes, muttei lumihiutaleita.

Nyt ei taida luistaa juttu, lakkaaminen eikä kuvatkaan, joten en tiedä miksi ihmeessä silti istun tässä naputtelemassa postausta. Jonnekkin ne nämäkin lakkaukset on kai tungettava, kerta oon aikonut kokeiluni julkistaa maailmalle, vaikkei ne aina oiskaan niin onnistuneita. Tällä kertaa vika ei ollut lakoissa vaan lakkaajassa, ja voi kuinka niitä vikoja löytyykään! Kirjoitin tähän jo pitkän vikalistan valituksineen, mutta jätetään ne nyt kuitenkin erittelemättä, ettei koko postaus menis ihan valittamiseksi.

Tilasin jokin aika sitten Cesarsilta pari kynsilakkaa. Ostoksille lähdin ihan vain Color Clubin Snow-flakesin perässä, mutta alekorista kyytiin lähti kaveriksi samalta merkiltä Peppermint twistikin. Lakkojen saavuttua haistoin heti, että kaikki ei ole kunnossa ja niin vain olinkin oikeassa, sillä Snow-flakesin korkki oli huonosti kiinni ja se oli vuotanut:( Lähetin asiasta palautetta Cesarsille ja asiakaspalvelu toimikin moitteettomasti, sillä jo seuraavana päivänä reklamaation tekemisestä postilaatikossa odotti uusi Snow-flakes sekä pienet hyvityslahjat:) Mii häpi ja aidosti iloinen näin hyvin toimivasta asiakaspalvelusta! Uusista lakoistani olen tykännyt myös kovasti! Peppermint twistiä olettekin nähneet kynsilläni jo edellisessä postauksessa ja nyt näette myös Snow-flakesin tositoimissa:)

Lakkasin alle pari kerrosta China Glazen VIII:a. Tykkään niin hulluna tästä lakasta, onneksi ostin aikoinaan blogikirppikseltä!:) Yleensä sen levittyvyys on mainio ja koostumus miellyttää, mutta tänään mulla tärisi kädet niin, että näytti kuin ne olisi lakannut Teanna 4vee.. Ah, ollappa photoshop-taitoinen niin olis saanut vähän siistattua paremmin räpylät näihin kuviin. Kynsinauhatkin ovat jokseenkin kärsineen näköiset, vaikka kuinka olen niille Lemony flutteria näytellyt. Ne eivät vaan tykkää tästä lämpötilojen vaihtelusta (viime viikolla +5 ja tällä viikolla -15 astetta).
Haaveilin tekeväni Snow-flakesilla ranskiskärjet, mutta erinäisten lakkaajasta johtuvien teknisten ongelmien takia päädyinkin puolikuihin. Apuna rajaamisessa käytin reijänvahvistustarroja, joita sain vihdoinkin viime viikolla hommattua kirjakaupasta. Snow-flakesia laitoin kerroksen jokaiseen kynteen. Pikkurilliin olisi saanut laittaa kaksikin, mutta huomasin sen puutteet vasta päällyslakan laiton jälkeen joten saa nyt kelvata. Snow-flakes ei kyllä muuten pettänyt, yhdellä kerroksella sai aika ihanan efektin kynsien pintaan!:) Yleisimmin lastut näyttäytyvät tuollaisena kuin ensimmäisessä kuvassa, mutta vähän eri kulmia tarkastelemalla saa useampia sävyjä esiin. I-H-A-N-A!

China Glaze- VIII, Color Club- Snow-flakes sekä reijänvahvistimet.

Loppuun vielä käytetyt lakat ja ne mainitsemani reijänvahvistimet. Älkää kuitenkaan tottuko liiaksi näihin tarvikekuviin, pian mulla loppuu tämä kuvailuinto kuitenkin:D

Me aateltiin lähteä huomenna Termiitin ja naapurin sekä hänen lapsensa kanssa kotikylämme joulun avajaisiin:) Toivottavasti ei oo ihan hirveesti pakkasta, että päästään pikkusten kanssa moikkaamaan joulupukkia. Tonttukin siellä kuulemma on paikalla, pitääpä koittaa olla kilttinä että saa aattona paketin tai pari.. Makrolinssiä ja valokuvaustelttaa aattelin käydä toivomassa;)

Mukavia marraskuun viimeisiä päiviä!
<3llä Teanna

Ps. Huomioikaa kekseliäs otsikko!:D Pahoitteluni mahdollisista kirjoitus- ja kielioppivirheistä, en jaksanut oikein keskittyä oikolukemaan tekstiä kunnolla. Niin ja mulla on nimet hukassa BeautyUk:n minilakoilta, jotka kuuluvat West End Girl- lahjasettiin. Jos joku tietää ne, niin saa huudella mullekin!:) Lakat on nyt päivitetty varasto-välilehdelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti