Sivut

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ruskea on päivän väri.

Huoh, tällä postaustahdilla ei kyllä sadas postaus kerkeä tälle vuosituhannelle.. Mutta minkäs teet, kun kroppa ei halua toimia yhteistyössä vaikka mieli juoksee villiä vauhtia. Tämän päivän saavutus on ollut, että sain puhtaat pyykit viikattua kaappeihin ja märät kuivumaan, jippii. Olisin valmis luovuttamaan tämän päänsäryn jo seuraavaan kotiin, onhan se jo kolme viikkoa luonani viihtynytkin!

Onneksi tänään tuli postissa Pretty.fi tilaukseni, se piristi päivääni kummasti!:) Tilasin itselleni Beautyuk:n lakkasetin, jossa on kuusi 8 ml:n lakkaa. Mitään ennakko-odotuksia mulla ei näistä lakoista ollut, sillä nakkasin paketin mukaan ostoskärryyn halvan hintansa vuoksi (noin 8 euroa) tilauksen täytteeksi. Muuta ette tilauksesta pääse tällä kertaa näkemään kuin tämän setin, koska loput tuotteet on menossa johonkin jännään juttuun ja osa lahjoiksi;)


Pikaisen tutustumisen perusteella väittäisin kaikkia muita cremeiksi, mutta tuo vaalein näyttäis olevan shimmer. Mikäli tämä tieto ei pidä paikkaansa, niin minua on lupa korjata, sillä en edelleenkään ole asiantuntija näissä asioissa;D Setin värisävyt miellyttävät kyllä silmääni kovasti ja yksi näistä on päässyt jo kynsille asti.

En oo oikein ikinä pitänyt ruskeaa hyvänä kynsilakan värinä, mutta viime aikoina se on alkanut kiehtomaan mua enemmän ja enemmän. Tän setin ruskean lakan nähdessäni mun oli pakko saada se heti kynsille, koska se on ihan maitosuklaan väristä!:P Siitä se ajatus sitten lähti...MMMmmm.. Sulaa suklaata! Näähän on niitä Milkyway suklaita, jos joku ei heti hoksannut!;D Valkoinen lakka on Cesarsin ranskissetistä napattu, sillä se on oikeasti paras valkoinen minkä omistan! Kynsillä kaksi paksuhkoa kerrosta.

Toteutuspuolella mentiin sieltä mistä aita on jo kaatunut.. Kynnet maalailin sängyssä, koska se oli ainoa paikka missä sain hyvän lakkausasennon niskojeni kannalta. Suklaavalumat on tehty lakan omalla sudilla, joten jälki ei nyt ole siisteimmästä päästä. Sovitaanko tällä kertaa että ajatus on tärkein? Sitäpaitsi minusta näistä tuli kuitenkin aika herkulliset:)

Suklaanmakuisia unia!
<3llä Teanna

8 kommenttia:

 1. nom,herrrkulliset ;)

  VastaaPoista
 2. alkoipa tekemään mieli kindereitä :D ihanat!

  VastaaPoista
 3. ...omnomnom... =D
  Voi ei sun niskaa! =(

  VastaaPoista
 4. voi veenus, mikä suklaahimo iski! Pakko varmaan mennä syömään kaakaojauhetta suoraan paketista näin yön pikkutunteina..

  VastaaPoista
 5. En tykkää ruskeasta, mutta nää kynnet on ihan mahtavat! :D Tahon Kindermunia omnom :3

  VastaaPoista
 6. Onpas herkulliset tosiaan! Kiva sävy tuossa ruskeassa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista!:)

  VastaaPoista