Sivut

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Barbie- vai Tuksumaista?

Edellisessä postauksessa en uskaltanut luvata koska loput neljä Essenceä pääsevät kynsille. Vanhan lakkauksen tullessa tiensä päähän mietin, mitä seuraavaksi kynsille laittaisin ja totesin, että en olekaan käyttänyt pinkkiä pitkään aikaan. Kaivelin kaapista Essencen Free Hugsin ja sille kaveriksi pari muuta lakkaa aikeenani tehdä pitkästä aikaa liukuvärjäys. Saatuani FH:n kynsille jouduin muuttamaan suunnitelmaa lennosta, sillä pidinkin tästä yksinään jo niin paljon, etten halunnut sotata sitä toisella värillä. Hetken aikaa pinkkejä kynsiä tuijoteltuani tulin siihen tulokseen, että kyllä kunnon Barbie-kynsissä pitää blingiäkin olla ja lakkasin päälle kerroksen Party Princessiä. Minusta näistä tuli aika kivat!:)

 

Free Hugsin levittyvyys oli samaa tasoa kuin aikaisemmin testaamani I'm The Bossinkin. Tämä on hieman paksuhko koostumukseltaan, mutta tasaista jälkeä ja täyden peittävyyden sai kahdella kerroksella. Tämäkin näyttää kynnellä tummemmalta kuin pullossa, mikä on toisaalta sääli, sillä metsästin oikein vaaleaa vaalean punaista lakkaa ja sainkin pinkin. Vähän pelkään pahinta, että saan todeta saman myös Break Throughin kanssa, mikä on sääli, sillä rakastan sitä sävyä jolta lakka pullon perusteella vaikuttaa.

Jossain kynsihöpinäryhmässä joku ihminen oli luonnehtinut omia vaaleanpunaisia glitterihöystettyjä kynsiään aknearpiseksi porsaaksi, tai jos muistini pettää niin jollain saman tyylisellä synonyymillä kuitenkin. Pelkäsin, että saan saman vaikutelman aikaiseksi sutimalla FH:n päälle Party Princessiä, mutta otin kuitenkin riskin.

Party Princess sisältää pientä glitteriä sekä isompia holosiruja, oikeastaan juuri samanlaisia kuin ITB:kin sisältää, mutta pohja on läpikuultava pinkki. Tämä oli myös yllättävän jämäkkää tavaraa, eikä glittereitä tarvinut metsästellä sutiin, vaan ne nousivat vaivattomasti. Suurinta osaa kynnellä näyttelevät pienemmät glitterit, mutta tarkempi katselu paljastaa, että kyllä niitä isompiakin palasia tuli kynnelle asti.

Kuvat eivät anna oikeutta tälle yhdistelmälle, sillä kyllä tästä minusta tuli oikein Barbiellekin sopiva lakkaus. Ja vaikka kuinka kynsiä tiirailen, niin viitteitä aknearpisesta possusta saa ihan hakemalla hakea, joten se pelko oli turha:) Ainoa mielleyhtymä mikä näistä hieman tuli oli Tuksu, sillä muistelen jossain lehtikuvassa nähneeni hänellä aika samansävyistä huulipunaa.. Joka muuten EI näyttänyt hyvältä, mutta onneksi kynsille kyseinen sävy sopii!:)

Tuleekos teille näistä kynsistä mitään ajatuksia?:)

13 kommenttia:

 1. Mä kyllä tykkään tietynsävyisistä pinkeistä kynsillä ja mua ehkä vähän ärsyttää liian hätäisesti vedetyt mielleyhtymät Barbiehin taikka varsinkiin Tuksuun; ne on vissiin alunperi niiden keksimiä jotka eivät vain pinkistä tykkää ja ovat keksineet mielestään hyvät vertauskuvat inholleen... Mutta kukin toki arvioi omalla tyylillään. Jos pelkistä kynsistä tulee Tuksu mieleen niin hoh hoijaa..

  No joo, sepä siitä avautumisesta. :D Oikein nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan! Ja mitä siihen Tuksun huulilla nähtyyn kasaripinkkiin huulipunaan tulee, uskoisin, että sekin voi näyttää tosi kivalta jonkun muun käytössä :).

   Poista
  2. Selvennettäköön, että vaikka käytinkin Barbie ja Tuksu- viittauksia, niin tein sen ihan positiivisella mielellä:) Näistä nyt vaan tuli sellaiset mielleyhtymät, samalla tavalla kuin vesimarmoroinnista tulee aina Sissi- fiilis:)

   Poista
  3. Juu, kaikki hyvin, en mä siis ajatellutkaan että sä olisit jotenkin halventanut pinkkiä Tuksu-määreellä, mutta mulla vain tuli heti mieleen nuokin vähän halventavat tituleeraukset... :D

   Poista
  4. Komppaan edelleen, en minäkään ajatellut mitenkään pahasti :). Barbie-viittaus on tosi jees, mut toisaalta Tuksu-kynsiksi en haluaisi kenenkään pinkkejäni sanovan ;P.

   Poista
 2. Ihanat kyllä, en näe Tuksuja :)

  VastaaPoista
 3. Haha, akneporsas oli mun aikaansaama.. :D Mut se vaaleenpunanen siinä alla tais olla vielä enemmän oikein porsaanpunainen, ja glitterit oli ihan pelkkää kirkasta, ja aika harvassa. Se akne-efekti tuli tietystä kulmasta mistä ne glitterit ei kiiltäny yhtään ja ne näytti pelkiltä montuilta.. :D
  Nämä kynnet on nätit :)
  Musta jää varmaan tosi kiva kuva ihmisille, tai mun lakkaustaidoista kun mul tekeleet mitä huomataan on aknepossuja tai sokean apinen tekemiä. Jälkimmäisestä kyllä kirjotin blogiinkin nii et iteppä sitä kerjäsin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, sinua saan siis syyttää tuosta mielikuvasta!:D Mulla nyt tarttuu mieleen tuommoiset vähän erikoisemmat lausahdukset, että älä aivan sen perusteella ajattele että kaikki muistaa sinut vain siitä;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos:) Ei muutakon pinkkiä ja glitteriä kynsille:)

   Poista
 5. Ääh, nyt vielä tuli olo et haluis lakata kynnet pinkiksi taas, mun Orly-murunen elation generation tuolta huutelee.. Jos se ei oo barbielakka kimalluksineen ni ei sit mikään!
  Mutta siellä olis kans Skyfall mikä on odotellu käyttöä kuukauden päivät, ja ehkä yksi ihana flakie myös.. vaikeeta on. Ja mä lakkasin kynnet viimeks eilen. pah.

  VastaaPoista
 6. Nää on ihan kivat ! Ei ihan mun tyylinen, mutta ihan kivat :D ei tuu Tuksuja mieleen :D

  VastaaPoista