Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Harmaata arkea

Vaikka otsikointi on hieman synkeämpi, niin ei tämä arki pelkkää harmautta ole ollut, vaan mukaan on mahtunut parit hyvät bileetkin:) Luovuuteni otsikoinnissa on vaan jossain kadoksissa, enkä tylsyyksissäni keksinyt tänään esiteltävälle lakkaukselle parempaa otsikkoa.

Lakkakokoelmani on taas hiljattain kasvanut ja perheeseen on tullut mm. yksi Misa lisää. Lakkoja tikuttaessa huomasin suuuren kolon harmaissa, sillä ainokaisen kyseisen väriryhmän edustajan menin myymään hetki sitten. Nyt on harmaanmentävää koloa lakkakokoelmassa paikattu Misan Grey Mattersilla:)


Harmaan lakan ei kuvittelisi olevan kovinkaan jännittävä tuttavuus, mutta Grey Matters on juurikin sitä. Se ei ole pelkästään harmaa, vaan siinä on pieniä mustia hippusia seassa. En osaa tarkemmin määritellä mitä nuo hippuset ovat, mutta shimmeriksi sitä tuskin voi kutsua eikä se glitteriltäkään vaikuta. Oli miten oli, tämä on kaunis lakka, joka levittyy nätisti ja peittää kahdella kerroksella.

GM:n kaveriksi valkkasin mustavalkoisia siirtokuvia. Kuvioiden asettelu onnistui mielestäni tällä kertaa hyvin ja viihdyin näillä kynsillä kokonaista viisi vuorokautta! Gray Matters on siis paitsi kaunis, myös kestävä lakka:)

10 kommenttia:

 1. Tää on kyllä nätti lakka. Oikein sievät kynnet taas:)

  VastaaPoista
 2. Ihana harmaa. :) Nämä lakat, joissa on just hitunen kimalletta on niin kauniita, ja onneksi tässä tuli kynnelle asti, eikä näy vain pullossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tämä on kyllä yhtä ihana kuin pullossa, tai oikeastaan ihanampikin!:) Samaa ei voi valitettavasti sanoa aivan kaikista lakoista.

   Poista
 3. Onpas kauniit ja tosi elegantit kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Oon aina ajatellut, että harmaat ei oo mun juttu, mutta nyt lähti ostoslistalle toi lakka! Ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Harmaa ei ollut ennen tämän lakan kohtaamista minunkaan juttu, mutta tää on kyllä ihana:)

   Poista