Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Livbox Huhtikuu

Livbox on jo useiden kuukausien ajan ollut esillä blogeissa. Niille jotka eivät tiedä palvelusta vielä mitään, suosittelen käymään Livboxin nettisivuilla:)

Lyhyesti kerrottuna Livbox on palvelu, jonka kautta pääsee tutustumaan ja kokeilemaan uusia kosmetiikkatuotteita. Paketti sisältää 4-6 kauneustuotetta, joista osa on täysikokoisia ja osa näytekoossa. Paketti tulee postitse kerran kuukaudessa ja tilausjakson pituuden saa itse päättää.


Lueskeltuani kanssabloggaajien aatteita Livboxista olen ollut tilaamisen kanssa kahden vaiheilla. Alkuvuoden paketit tuntuivat tuottaneen pettymyksiä tilaajille, mutta mielenkiintoni tätä yllätyspakettia kohtaan silti vain kasvoi, sillä yhä useammassa blogissa boxi alkoi tulla esille.

Lopullisesti tilauspäätökseni tein kun luin Minnan blogitekstin. Minna oli tilannut Livboxin lahjaksi äidilleen ja kun olin juuri mietiskellyt sopivaa äitienpäivälahjaa omalle äidilleni, niin siinähän se vastaus tulikin:) Laitoin ensiksi menemään lahjatilauksen äidille ja varmaan vain puolta tuntia myöhemmin tulin siihen tulokseen, että tämähän on saatava itsellekin. Niinpä naputtelin saman päivän aikana kaksi Livbox- tilausta ja ensimmäinen pakettini oli kolahtanut eilen postilaatikkoomme.


Huhtikuun paketti keskittyi silmiin. Paketista kuoriutui terveyslähdevettä, silmänympärysvoidetta, silmämeikin puhdistustyynyjä sekä luomiväripaletti. Olen käsittänyt, että joka kuukausi paketissa on yksi joko/tai tuote, tällä kertaa osa tilaajista sai silmänympärysvoiteen ja osa ripsivärin. Olen ehdottoman tyytyväinen, että kuulun tuohon silmänympärysvoiteiden saajiin, sillä se olisi ollut lähitulevaisuudessa ostoslistalla joka tapauksessa:)

Vielä en osaa itse kertoa tuotteista tarkemmin, mutta silmämeikin puhdistustyynyjä sekä silmänympärysvoidetta testailin jo eilen illalla, enkä ainakaan mitään pahaa sanottavaa keksi. Minulla oli silmissä kevyt työmeikki, eli ainoastaan rajaus ja vähän ripsaria ja niiden poistossa puhdistustyynyt ainakin toimivat tarpeeksi tehokkaasti. Silmänympärysvoidetta myös testasin, mutta sen vaikutuksista en osaa vielä sanoa mitään. Livboxin sivuilla tuotteista kerrotaan näin:

Avéne Eau Thermal- lähdevesi
Avènen terveyslähdevesi rauhoittaa ihoa, kosteuttaa ja lievittää ärtynyttä ihoa. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta se myös suojaa ihoa. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteriologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle. Kliinisesti tutkittu.

Glinique All About Eyes Rich- silmänympärysvoide
Clinique -silmänympärysvoide kosteuttaa ja poistaa turvotusta herkältä silmänympärysiholta. Vaalentaa tummaa silmänympärysihoa ja vahvistaa ihon kosteussuojaa. Allergiatestattu. 100% hajusteeton.

Simple Silmämeikin puhdistustyynyt
Simple-silmämeikinpuhdistustyynyt poistavat hellästi myös vedenkestävän silmämeikin. Pidä lappua hetki luomella ja pyyhkäise silmämeikki pois. Tyynyt sopivat myös herkälle iholle, sillä ne eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Dermatologisesti testattu.

Paese Luomiväripaletti
Loihdi koko silmämeikki yhdellä paletilla! Voit käyttää Paese-luomiväripaletin raikkaita, toisiinsa sopivia sävyjä joko kuivana tai intensiivisemmän tuloksen halutessasi kastelemalla siveltimen pää.

Paketin sisältö vaikuttaa mielenkiintoiselta ja tuotteet ovat sellaisia, että uskon niille olevan käyttöä. Kuten jo edellä mainitsin, niin silmänympärysvoide tuli tarpeeseen, sillä minulla on jo jonkin aikaa ollut tarkoitus ostaa uusi. Silmämeikin puhdistustyynyt vaikuttivat käteviltä ja pakkauskoko on sopiva vaikkapa käsilaukkuun. Luomivärejä minulla on ollut aikaisemmin todella niukka valikoima, mutta satuin tuossa pari kuukautta sitten tilaamaan ison paletin erivärisiä luomivärejä, joten tämä ei tule niin huutavaan pulaan. Aijon kyllä silti kokeilla, sillä sävyt ovat nättejä!:) Ainoa tuote paketissa, jonka käytön tarpeellisuutta vähän epäilen on terveyslähdevesi.

Olen vasta hiljan alkanut tutustumaan enemmän kosmetiikan ja ihonhoidon maailmaan, kun aikaisemmin minulle riitti lähikaupan senhetkinen tarjonta milteinpä kaikessa ihon- ja kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa. Oman blogin aloitettuani aloin tutustumaan käsien- ja kynsienhoidon lisäksi kauneuteen liittyviin asioihin, sillä useat seuraamistani blogeista kertovat laajasti myös muusta kosmetiikasta. Lieköhän tämä suo upottaa niin, että Teannanpaikankin aihepiirit laajenevat tulevaisuudessa, se jäänee nähtäväksi:)

Mitä olette mieltä Livboxista ja siitä, että Teannanpaikan reviirin rajat lähtisivät laajenemaan?:) Missään vaiheessa en olekaan rajannut blogia ainoastaan kynsiblogiksi ja vaihtelevissa määrin blogissa on nähty muutakin. Mietiskelin vain, että haluatteko jatkossa lukea tällaisen maallikkotestaajan kokemuksia kauneudenhoitoon liittyvistä tuotteista? Sana on vapaa!:)

1 kommentti:

  1. Minuahan ainakin kiinnostaa aina myös muut kosmetiikkajutut :D.
    Ja Livbox on varsinkin tämän kuun boksin jälkeen ollut mielessä yhä enemmän ja tekisi niin mieli laittaa tilaus menemään...
    Saa nähdä, retkahdanko kohta :D.

    VastaaPoista