Sivut

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

LivBox Huhtikuu- Osa 2.

Kuun alussa esittelinkin teille ensimmäisen LivBoxini. Tilasin siis kolmen kuukauden jakson ensin lahjaksi äidilleni ja sen jälkeen myös itselleni. Kyselin postauksen lopussa, että kiinnostaako teitä kuulla mietteitäni boxista ja yleensäkin enemmän juttua myös muusta kosmetiikasta. En saanut yhtään kielteistä vastausta, myönteisiä sentään yhden:D, joten meinaan rustata teille nyt pari riviä mietteitä boxin sisällöstä:) Tästä linkistä pääset lukemaan alkutunnelmia boxista sekä hieman asiatietoa tuotteista. Tässä kakkos-osiossa keskityn omiin ja äitini kokemuksiin tuotteista.

Taustatietona vielä meistä, molemmat ollaan sekaihoisia, äitini iho on ehkä hieman herkempi ja hän suosii yleensä hajustamattomia ja allergiatestattuja tuotteita. Minä olen 26-vuotias ja äitini +50. (Tiedän että hän ei tykkäisi, jos ilmoittaisin päivälleen tarkan luvun;)) Kummallakaan meistä ei ole minkäänlaista kauneudenhoitoalaan liittyvää koulutusta ja kokemustakin enimmäkseen marketti- ja apteekkituotteista. Nämä ovat siis kahden tavallisen kuluttajan mielipiteitä tuotteista:)


Avéne Eau Thermal- lähdevesi
Tämä oli mielestäni boxin "turhake", siis tuote, jota en olisi varmaankaan kaupasta höyrähtänyt ostamaan. Tämähän on vettä painepullossa! No okei, se on terveyslähdevettä painepullossa, mutta kauppaan se olisi jäänyt siltikin, sillä en oikein usko moisiin juttuihin.
Ennakkoluuloista huolimatta olen suihkinut tätä kasvoille aamuisin melko orjallisesti. Jos nyt ei muuta, niin kyllä tämä ainakin mukavasti toimii herättäjänä!:) En ole huomannut tällä olevan sen suurempaa kosteutustehoa kuin pelkällä vesijohtovedelläkään. Suihkin pullon loppuun ja lisää en aijo hankkia. Piste.
Äitini taas on tykännyt tuotteesta. Hän kertoi käyttäneensä tätä aamuisin ja että hänen mielestään iho jää mukavan tuntoiseksi. Äitini myös kertoi, että meikkivoiteen levittäminen kasvoille tuntuu mielekkäämmältä nyt, kun hän on käyttänyt terveyslähdevettä sitä ennen.


Clinique All About Eyes Rich- silmänympärysvoide
Tästä tuotteesta olin hyvin mielissään, sillä silmänympärysvoide oli joka tapauksessa ostoslistallani lähitulevaisuudessa:) Olen pitänyt itseäni ja ihoani ikinuorena, enkä ole tätä ennen käyttänyt silmänympärysvoiteita kuin erittäin harvoin, talven kireimmillä pakkasilla, kun iho on tuntunut keriytyvän pois kasvoilta. Aikaisemmat kokemukset liittyvät johonkin halpismerkkiin, Pirkka tms, joka ei vakuuttanut rasvaisuudellaan ja huonolla levittyvyydellään.
Tästä tykkäsin! Voide on mielestäni sopivan paksua, mutta myös tarpeeksi nopeasti imeytyvää, ettei luomille jää raskas ja rasvainen tunne. Olen myös kokenut tämän kosteutustehon hyväksi. Tähän aikaan vuodesta, kun säänvaihtelut ovat kovia, on kasvojeni iho kuivimmillaan. Normaalisti myös silmänympärysiho meinaa rapista kasvoille, eikä luomivärin käyttö ole kovin mukavaa, mutta käytettyäni tätä tuotetta se on pysynyt kimmoisana ja luonnollisen kosteana.
Äiti myös kehui tuotetta. En kerennyt kovin pitkästi häntä tuotteista haastatella, mutta voitte kuvitella kuinka montaa eri silmänympärystuotetta hän on ikäänsä nähden kerennyt kokeilemaan ja silti hän sanoi tätä yhdeksi parhaimmista. Hän oli käyttänyt tätä myös rohtuineille huulille huulirasvan puutteessa ja kertoi tämän toimineen siinäkin.


Simple Silmämeikin puhdistustyynyt
Meillä oli sopivasti viikonloppureissu Kuopioon tämän kuun alussa ja otin nämä silmämeikin puhdistustyynyt sinne mukaan. Arkena silmämeikkini on hyvin kevyt ja huomaamaton, käytän ainoastaan rajausta ja ripsaria. Niiden poistossa näillä lapuilla ei ollut mitään ongelmaa. Kuopiossa tuli meikattua sitten ihan pitkän kaavan kautta ja täytyy myöntää, että toisena iltana nukahdin meikit naamassa... Seuraavana aamuna olikin sitten melkoinen pesukarhu-olo, mutta muutamalla pyyhkäisyllä edellisillan silmämeikin jämät olivat historiaa:) Kunpa samaa olisi voinut sanoa siitä olosta.. Sitä nämä eivät vieneet mennessään.
Äiti ei ollut vielä avannutkaan omaa pakkaustaan. Hän oli myös mieltänyt nämä reissailutarkoitukseen ja säästää niitä seuraavaa viikonloppumatkaa varten. Mielenkiinnolla hän silti tuotteen testaamista odotti ja jos hän pettyy, niin olen varmasti vapaaehtoinen antamaan niille uuden kodin:)


Paese Luomiväripaletti
Jos selasit tekstiä tänne asti ja odotit jotain avaavaa kommenttia tästä luomiväripaletista niin.. Sorry, sellaista ei ole tulossa. En käytä arkisin yleensä ikinä luomiväriä ja tuolla em. Kuopion reissulla minulla oli mukana suurempi luomiväripaletti vaihtoehtojen vuoksi. Tämä on siis edelleen testaamatta.
Äitini kertoi olleensa tyytyväinen luomivärin koostumukseen ja pigmenttiin, mutta totesi samalla, että aika turhaksi tämä hänen meikkipussissaan jää. Hän suosii mattasävyjä aikuisemman naisen ihollaan ja koki tämän luomivärin sisältämän shimmerin olevan vieras kasvoillaan. Luulenpa, että siskoni saa tästä lisäystä omiin luomivärivalikoimiinsa, joten täysin turha tuote ei tämäkään ollut:)

Kaikenkaikkiaan pieni testiryhmämme oli tyytyväinen huhtikuun LivBoxin sisältöön:) Allekirjoittanutta ihastutti myös paketin ulkomuoto ja tuotteiden pakkaus, sekä mukana tullut selkeä tuoteseloste-lappunen. Isäni oli ihmetellyt äidille, että eikö niitä paketteja pitänyt tulla kolme, missä ne loput viipyvät? Äitikään ei ollut ihan perillä koko LivBox systeemistä, joten selvensin hänelle seuraavan boxin tulevan toukokuun alussa ja viimeisen kesäkuussa. Selvästi innoissaan hän, kuten minäkin jäämme ensi kuun paketteja odottamaan:)

2 kommenttia:

 1. Itsehän tosiaan repsahdin siihen kestotilaukseen sitten :D. Innolla odottelen toukokuuta tulevaksi ja ensimmäistä boksiani :).
  Saapa nähdä pystyykö noihin tulevaisuudessa vaikuttamaan, kun siellä omilla sivuilla voi tehdä "kauneusprofiilin" ja tuossa joitain päiviä sitten Livboxin fb-sivuilla kehoitettiin tekemään tuo profiili, jos haluaa toukokuun sisältöön vielä vaikuttaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin kattoo tän kolme kuukautta ja jos oon tyytyväinen niin muutan kestoksi:)
   En ollutkaan hoksannut tuommosta kauneusprofiilijuttua, kiitos vinkistä:) Mulle tulee sähköpostiin joka puolelta noita mainosjuttuja, niin välillä vaan klikkailen ne luetuksi ja sit saattaakin jäädä jotain tärkeää lukematta.

   Poista