Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tilannekatsaus

Heipä hei! Luulisin olevani taas jo vähän turvallisimmilla vesillä tämän sairastelun suhteen ja palo herätellä blogia uudelleen eloon on kova:) Tänään olin ensimmäistä päivää sairasloman jälkeen töissä ja pää kesti mukana menossa, joten jospa tämä tästä!

Parit kynnet olen tässä saanut aikaiseksi, mutta kuvaaminen on vähän jäänyt.. Ajattelin kuitenkin rikkoa blogihiljaisuuden ja esitellä teille viikonlopun kynteni. Kuva on mieheni ottama pikaräpsäisy ennen ystävämme juhliin menoa, mutta koska nämä naamalliset kynsikuvat ovat ainoa todistusaineisto kyseisistä kynsistä, niin julkaisen sen kuitenkin.

Kynsille valikoitui kiireen vuoksi pari luottolakkaa, CC:n Revvvolution sekä ChG:n Fairy Dust. Idea oli yhtä yksinkertainen kuin keksijänsä, eli kaikkiin muihin kynsiin kaksi kerrosta Revvvolutionia, paitsi vasemman käden nimettömään. Aksenttisormeen pääsi koristeeksi kerros Fairy Dustia, vapaalla kädellä rajattuna pari kerrosta Revvvolutionia sekä vetoketjusiirtokuva.


Kuten kuvasta huomaatte, niin oon aivan onneton tekemään minkäänmoisia kampauksia.. Kovan harjoittelun tuloksena perus ranskanletti alkaa onnistua jotakuinkin tunnistettavasti, mutta muuten hiustenlaittotaitoni ovat suunnilleen samaa luokkaa kuin parivuotiaalla Termiitipojallani. Onneksi tuo Seppälän kahden euron niittipanta vähän pelasti tilannetta:D

Katsotaanpa jos saisin tällä viikolla vielä toistakin postausta (vähän laadukkaammilla kynsikuvilla) kehiin ja pikkuhiljaa päästäisiin palaamaan keskimäärin siihen aikaisempaan postaustahtiin:) Teannanpaikkahan täyttää muuten aivan kohta vuoden!!, joten mietiskelin tuossa, että olisiko teillä toiveita blogin kehitymissuunnalle tai palautetta kuluneesta vuodesta? Jollakin tapaa täytyisi juhlistaa myös blogin taaperoiän saavuttamista, oisko ne virtuaalikahvit paikallaan vai keksittäisiinkö me yhdessä joku parempi tapa juhlistaa tätä merkkipäivää?:) Nyt mietintämyssyt päähän ja kommenttia tulemaan!:)

4 kommenttia:

 1. Mä en osaa tehä ees ranskanlettiä, en itelle enkä toiselle. Ainoo mitä osaan tehä on vetää aamulla tykka jonkunnäkoiselle sykerölle takaraivolle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niin ohkaiset ja liukkaat hiukset, etten oikein saa edes mitään sykeröitä:D Tosiaan ranskanletin olen opetellut, mutta ei se vielä niin hyvin onnistu että sillä ihmisten ilmoille kehtaisi lähteä:D

   Poista
 2. Ihana kuva, kiva nähdä sustakin kunnon kuva välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla:) Muutaman pärstäkuvan itsestäni olenkin blogissa julkaissut, mutta en aijo ottaa tätä ehkä kovin usein tavaksi:D

   Poista