Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Elvytys-yritys numero 1

Teannanpaikassa on ollut valitettavan hiljaista viime aikoina, enkä oikein edes osaa kertoa tapahtuneelle sen kummempaa syytä. Kenties poden jonkin asteista bloggauslamaannusta, kun tuntuu ettei juttu kulje, vaikka asiaakin olisi.

Eilen illalla valvoskellessani päätin kokeilla, josko bloggausinto löytyisi ulkoasua tuunaamalla. Nyt on yli vuoden ajan palvellut taustakuva vaihtunut toiseen ja värimaailmakin koki pientä muutosta. Minun _piti_ tehdä tästä blogista oikein kesäisen ja raikkaan värinen, mutta kuten huomaatte, niin päädyin kuitenkin hieman eri linjalle. Bannerikin olisi ollut kiva vaihtaa tuoreempaan, mutta koska en omaa taitoja sellaisen tekemiseen, niin vanha saa keikkua tuossa ylhäällä niin kauan, kunnes joku innokas ilmoittautuu vapaaehtoiseksi tekemään minulle uuden :D *vink vink ;)*

Välilehdille ajattelin myös tehdä pientä päivitystä ja luovun varmaankin varasto-välilehden kuvista, sillä niiden päivittäminen on sitten kuitenkin käynyt vähän liian työlääksi. Ajattelin laittaa lakkavaraston sinne kuitenkin tekstimuotoisena, sekä mahdollisesti linkkejä postauksiin, joissa lakkoja on käytetty. Miltä sellainen kuulostaisi? Vai olisiko teillä parempia ideoita?:)

Oikeaan sivupalkkiin sain vihdoin väsättyä myös facebookin tykkäys-napin, joten sieltä voi klikkailla itsensä myös naamakirjan puolella Teannanpaikan seuraajaksi:) Sielläkin puolella on ollut valitettavan hiljaista, mutta aikomuksissani on kyllä ottaa itseäni oikein kunnolla niskasta kiinni ja päivittää sinnekin uusimpia kuvia ja höpötyksiä!:)

Olisiko teillä ihanilla lukijoillani vielä jotain vinkkejä tai ideoita blogin piristämiseksi tai parantamiseksi? Mitä mieltä olette nykyisistä fiksauksista? Otan todella mielelläni vastaan kommentteja ja mielipiteitänne!:)

5 kommenttia:

 1. leiska meni nyt jotenkin leveäksi ainakin mun näytölle tuon vasemman sivupalkin takia :/ joutuu vierittämään oikealle että näkee kaiken. jostain asetuksista voi noita leveyksiä säädellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Omalle näytölle sopi hyvin, mut täytyypä vähän säätää vielä, että näkyy hyvin muillakin:)

   Poista
 2. Ctrl ja - näppäinyhdistelmä pienentää näkymää ja Ctrl ja + suurentaa näkymää näytöllä. Joitain blogeja on suurennettava omalla näytöllä, että saa vanhoilla silmilään selvää tekstistä, ja joitain joutu pienentämään. Moinen säätäminen ei tuota tuskaa ja on ihan normaalia useimpien blogien kohdalla. =)
  Samoin meinasin oman lakkalistan tehdä, että välilehdelle vain tekstimuotoon, ja sitä mukaa, kun lakka pääsee kynsille, lisään linkin. Kuvien päivittäminen mahtaa olla melko työlästä hommaa, kun lakat näyttää liikkuvan suhteellisen taajaan tässä eestakasin ja jos johonkn suuntaan. Kuitenkin meillä jokaisella (toivottavasti) on elämää myös ruudun ulkopuolella, ja ihmisiä, jotka vaativat oman aikansa tästä rajallisesta vapaa-ajasta.

  Oikein kivalta näyttää ulkoasu, vaikka ensin hieman säikähdin tätä tummaa pohjaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut paljon ja asiaa!;)
   Sillon kun tein tuon kuvallisen lakkavaraston, niin ajattelin, että sen päivittämisen tuomat haasteet vois vähän hillitä mun lakanosto himoja.. Kuinka väärässä sitä voikaan olla:D
   Ulkoasu saattaa vielä tästäkin muuttua, jahka saan taas jonkun hurjan inspiraation blogin tulevaisuudesta. Saa nähdä auttaako nää muutokset löytämään taas bloggaus innon:)

   Poista
  2. haha, en mä nyt niin paljoo kai puhu... ainakaan livenä... en ees koko ajan... =D
   Joo ei, mua ei ainakaan hillitse mikään. Varsinkin kun nykyään on tietyt ihmiset, jotka tarjoo lakkojaan ostettavaksi. Ovat jo ilmeisesti oppineet, että hurja lakkahamsteri täällä ostaa tolkuttomia määriä lakkoja, ni pääse suurimmasta osasta helposti eroon. ;D

   Poista