Sivut

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Mukavuusalueen molemmilta puolilta

Nättien värien ja helppojen turvalakkausten sarjan murtaakseni valitsin juhannuskynsiäni varten värit oman mukavuusalueeni ulkopuolelta. Aikaisemmin keväällä kotiutuneista Essencen lakoista oli vielä kaksi korkkaamatta, joten päätin yhdistää ne samaan lakkaukseen.


Essencen L.O.L herätti huomioni mainoskuvista ja minun oli pakko laittaa se tilaukseen, vaikka ajattelin, että se ei tule ehkä kovin useasti viihtymään kynsilläni. Lakan keltavihreä (jossakin on luonnehdittu tätä limenvihreäksi, mutta itse en tästä limeä tunnista..) sävy on kaukana omalta värimukavuusalueeltani, mutta keskikesän ja blogin "uuden alun" kunniaksi päätin antaa sille mahdollisuuden.

Break Through kuuluu tämän kevään ja kesän suosikkiväriperheeseen. Violetin eri sävyt vaan ihastuttaa edelleen, eikä tämäkään versio tuottanut pettymystä. Minun pitäisi ehdottomasti kokeilla tätä lähiaikoina ihan yksistäänkin kynsille, sillä jos Break Throughin koostumus vastaa muiden omistamani Essencejen tasoa, niin tämä lakka nousee melko kärkisijoille ominaisuuksiensa puolesta!


Lakkauksen pohjalle lakkasin kaksi kerrosta L.O.L:a. Yhä edelleenkin Essencen suti sopii käteeni hyvin ja lakkaaminen sujui kuin unelma. Lakan koostumuksestakaan en löydä huomautettavaa. Kerroksista tuli melko paksuhkoja ja minulla oli kiire päästä koristeluhommiin, joten päätin korkata kolmannenkin avaamattoman pullon ja vauhdittaa kuivumisprosessia China Glazen Fast Freeze Quick Dryllä. Kyseisestä pikakuivattajasta on tulossa jonkinlaista arvostelua, jahka testaan sitä vielä vähän lisää:)

Uskokaa tai älkää, mutta tein suurta ajatustyötä miettiessäni, miten nämä kaksi lakkaa voisi yhdistää niin, että kehtaisin vielä katsellakin kynsiä. Lopulta päädyin turvalliseen ja tuttuun kuosiin, kun kerta värimaailmassa mentiin epä-Teannamaiselle linjalle. Niin, tuo kuosi siis yrittää esittää leopardia. Pilkkutikku-harjoittelut on jääneet viime aikoina aika vähälle, joten työn jälki ei ole mitenkään kadehdittavaa, juuri ja juuri ehkä tunnistettavaa ;D Leopardien pilkuissa on käytetty Break Throughin lisäksi Gina Tricon Blackia.


Tällaisissa kynsissä minä siis viihdyin juhannuksena. Hieman mulla tuli väriyhdistelmästä mieleen day-after fiilikset, mutta onneksi ei niistä itse ole tarvinut kärsiä:D Miten teidän juhannusviikonloppu on sujunut?

4 kommenttia:

 1. Break Trough on ihanan värinen, mutta L.O.L.:ille en lämpene sitten yhtään. :D Tosi vieras sävy ja jotenkin miellän niin kasariksi. Pilkut ovat kyllä täysin tunnistettavia leopardiksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan piti itseäkin lämmitellä, että saan LOLin kynsille asti. Huh, hyvä että edes joku tunnistaa leot, niin ei mennyt tuhertaminen aivan hukkaan!;D

   Poista
 2. Hauska väriyhdistelmä, tykkään! Ja tykkään kynsistäkin :)
  Toi Essencen L.O.L vei kyllä nyt miun sydämen ihan täysin mukanaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Mä en oo varma veikö tuo nyt ihan sydäntäni, mutta kyllä se ainakin jonkun aikaa saa majailla kokoelmissani.

   Poista