Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Lakkaushaaste: Keltainen

En ole pitkään aikaan ottanut osaa Facebookin Lakkaushaaste-ryhmän haasteisiin, mutta nyt tuli sopiva aihe passeliin aikaan, niin päätin tarttua haasteeseen. Tämän viikon haasteena on keltaiset kynnet. Lakkavalinta ei ollut vaikea, sillä omistan tasan kaksi selkeästi keltaiseksi luettavaa lakkaa ja toinen niistä olikin jo kynsilläni lakkaushaasteen vapputeemassa. Nuo Color Clubin Daisy Does It:llä toteutetut kynnet löytyvät täältä.

Elikäs ainoaksi testaamattomaksi keltaiseksi laatikkoon jäi OPIn Need Sunglasses? ja lähdin miettimään sille lakkakavereita. Liukuvärjäämäänhän mun piti päästä, joten kaveriksi valikoitui Ginan Cream. Keltainen on minun kynsilläni niin harvoin vieraileva väri, etten uskaltautunut kokeilemaan mitään räväkämpää väriyhdistelmää, vaikka vähän mieli olisi tehnytkin. Liukuvärjäyksen höystin kesäiseen tyyliin muurahaisenkakkalakalla, eli L'Orealin Confettiksella.Kynnet onnistuivat mielestäni melko kivasti, tosin jos nyt tekisin ne uudestaan niin jättäisin tuon Confettiksen pois ja laittaisin tilalle jotain muuta, ehkä siirtokuvia tai jotain. Sinänsä sääli peittää kohtuu hyvin onnistunut liukuvärjäys noilla kökkösillä, mutta kerkesin alkaa katumaan vasta lakattuani sitä useampaan kynteen, enkä viitsinyt enää uusia niitä kokonaan. Ehkä seuraavan liukuvärjäyksen kaveriksi keksin jotain muuta kuin glitteriä tai kakkalakkoja ;)

7 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä kovin, confettis on just hyvä tuohon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä mäkin oikeastaan tykkään, mutta toisaalta tuntuu, et tää pohja ois pitänyt hyödyntää paremmin, kuin peittämällä glittereiden alle..

   Poista
 2. Muurahaisenkakkalakka :D Ihana nimi Confettikselle.
  Eikä pilannut yhtään lakkausta. Melkein alan tykkäämään keltaisesta kynsillä.

  VastaaPoista