Sivut

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Rakkauslakkaa.

Edward's Love on toinen niistä lakoista, jotka ostin taannoin oikeastaan pelkästään siitä syystä, että ne ovat Twilight-sagan nimikkolakkoja. Toinen lakoista kantaa nimeä Alice Had a Vision- Again. Molemmat lakat ovat tummanpuhuvia ja ajattelin korkkaavani ne vasta syksyllä, mutta sain ilmeisesti yliannostuksen kesäisiä värejä ja mieleni teki jotain mustaa.

Edward's Love muistutti minua todella paljon aiemmin omistamastani MNY  673 lakasta ja kerrosten kuivumisen välissä minun oli pakko kaivaa esille postaus tuosta lakasta vertailua varten. Vertailua on tietysti aika hankala tehdä enään pelkkien kuvien ja muistojen perusteella, mutta sanoisin, että MNY:n versio on tummempi ja tässä Essencen Edwardissa on enemmän blingiä. Saa korjata jos olen väärässä!:) Aikaisemmin mainitsemani postaus MNY 673:sta löytyy muuten täältä.

Lakkojen kotiuduttua tein sen, mikä yleensä tehdään ennen ostopäätöstä, eli googletin ne. Harmituskäyrä alkoi nousemaan melko lailla, kun luin Sulokynnet-blogista hänen yksilönsä olevan melkoista mämmiä. Onneksi myös Belegwen omisti samaisen lakan ja hänen kappaleensa oli toiminut mainiosti. Ensimmäisiä siveltimenvetoja odotin siis jännityksellä. Onneksi oma kappaleeni Edwardista oli silkkaa rakkautta! Edelleen Essencen suti on minun käsiini aivan ylivoimaisesti paras, mutta korkki ei ollut tässä mallissa kovin hyvin käteen istuva. Lakka oli paksuhkosta koostumuksestaan huolimatta helposti levittyvää ja täydellinen peittävyys tuli kahdella kerroksella. Sain tölhäistyä vasurin etusormen johonkin ensimmäisen kerroksen ollessa vielä märkä, mutta lommot paikkautuivat täydellisesti toisella kerroksella. Sitä lommoa paikkaillessani mulla tuli mieleen joku älyttömän naseva kommentti Edwardin ja Bellan rakkauden kuhmuisuudesta ja siitä, miten se näkyy tässä lakassakin, mut enhän minä sitä enää muista, kun en heti kirjoittanut ylös! Uskokaa pois, se oli ihan hyvä heitto ;DTummat kynnet kaipasivat mielestäni kukkasia tuomaan vähän kesän fiilistä. Jonkin aikaa kaapin pohjalla pyörineet valkoiset kukka-siirtokuvat pääsivät vihdoinkin tositoimiin, kun mikään värillisistä kukkakuvioista ei oikein houkutellut. En ole enään ihan varma, olenko tilannut nuo siirtokuvat Mimaxilta tai Adeninalta, mutta nämä olivat niin laadukkaita, että voisin tilata näitä enemmänkin!

Koristelut näyttivät pelkkien siirtokuvien lisättyä turhan laimeilta, joten ajattelin kokeilla ekaa kertaa niittejä. Nämäkin on tilattu jo aikoja sitten, mutta en ole uskaltautunut jostain syystä kokeilemaan niitä kynsille. Niitit toivat minusta tähän lakkaukseen sen viimeisen silauksen ja kävi hyvin yksiin sekä värin, että kukkien kanssa:)

11 kommenttia:

 1. Kaunis lakka ja koristelut sopii siihen tosi hyvin. Noi niitit on piste i:n päälle :)

  VastaaPoista
 2. Ompas komiat kynnet ja upea lakka! Mä en kukka kynsistä hirveesti perusta, mutta näissä on asennetta ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos:) Tykkäsin kyllä itsekin näistä enemmän kuin pastellisista kukkakynsistä. Tosin, tietyssä mielentilassa nekin menee kyllä!:)

   Poista
 3. Tosi kauniit, noi kukat on munkin lemppareita ja niitä pitäs saada lisää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on niiin hyvä maku!;D Nää oli kyllä oikeesti tosi hyvän laatusia, että ei voi kun suositella.

   Poista
 4. Oih mitkä kynnet! Todellakin tykkään :P
  Voisin niin hyvin kuvitella itsellänikin tällaiset ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Nää oli kyllä silleen nappiosuma, että olivat näyttävät mutta helpot- just sellaset kun tykkään:)

   Poista
 5. Ihanat kynnet! Tuo lakka on niin upea :)

  VastaaPoista