Sivut

torstai 27. kesäkuuta 2013

Liukuväriä kisujen kera.

Aina silloin tällöin minulle tarjoutuu tilaisuus päästä höpöttämään kynsijutuista täällä oikeassakin maailmassa, eikä vain blogin puolella. Harvemmin ihmisiä kiinnostaa kuunnella luentojani aluslakan tai lasiviilan käytöstä, mutta joskus pääsen lakkaamaan muitakin kuin omia kynsiäni ja silloin "asiakkaat" joutuvat ainakin esittämään kiinnostusta juttujani kohtaan :D

Toisten kynsien lakkaaminen on muuten hitsin paljon hankalampaa kuin omien! Kun on tottunut lakkaamaan tietyssä asennossa ja tietyllä tavalla, niin toisen kynsiä lakatessa pitääkin muuttaa oma työasento ja otteet aivan erilaisiksi. Tykkään silti lakata toisten kynsiä ns. harjoituksen vuoksi ja aina välillä joku tietämätön raukka uskaltautuukin istumaan minun ja lakkojen kanssa saman pöydän ääreen ;D Joskus nämä "asiakkaat" tarjoutuvat vapaaehtoisesti lakattavaksi ja joskus minä itse ehdotan, että lakattaisiinko sun kynnet. Mieheni siskon tyttö on ihanan innostunut kynsilakoista ja lakkaamisesta, joten häntä ei tarvinut kovin paljoa houkutella lakattavaksi:)

Pengoimme yhdessä lakkavarastoani ja "asiakkaani" mielenkiinnon herätti Color Clubin ihanan purkkapinkki lakka, eli Peppermint Twist. Hän antoi minulle luvan harjoitella liukuvärjäystä meikkisienellä (aikaisemmin olen käyttänyt vauvan pesusientä), joten valitsimme PT:lle kaveriksi Gina Tricon Creamin. Lisäksi päätimme käyttää varastostani pois Hello Kitty- siirtokuvia ja tietysti mukaan piti saada myös vähän kimalletta!:)


Meikkisienellä liukuvärjääminen olikin helpompaa kuin olin kuvitellut ja sain mielestäni aikaan melko nätin liukuman. Ensimmäisissä kynsissä meinasi tulla pinkkiä osiota liikaa, kun olen tottunut lakkaamaan pidempiä kynsiä, niin tuntui että kynnet loppuvat kesken :D Päätin antaa itselleni anteeksi, etteivät liukumat olleet aivan täydelliset eivätkä identtiset, sillä väri nyt oli sentään tosi söpö! :3


Liukuvärjäyksen lisäksi halusimme lisätä lakkaukseen blingiä, mutta OPI:n Nothin' Mousie 'Bout It ei oikein toiminut näin vaalean pohjan päällä. Käännyin taas kerran luottobling-lakan puoleen ja lakkasin päälle kerroksen China Glazen Fairydustia<3 Hello Kitty- siirtokuvat olivat tämän tytön kynsiin liian isoja, joten otin arkista vain pienimmät kisut ja laitoin ne nimettömiin. Muihin kynsiin kalastelin työllä ja tuskalla NMBI:stä sydämiä.

Aikaa tähän lakkaukseen oli käytettävissä noin tunti, kun tytön äiti oli tulossa häntä hakemaan. Siihen nähden olen todella tyytyväinen lopputulokseen, sillä yleensä saan turhattua näinkin simppeliin lakkaukseen vähintään sen pari tuntia :D Onneksi lakkauksen saajakin oli tyytyväinen lopputulokseen ja kumpikin pääsi opettelemaan uusia juttuja samalla, sillä hän ei ollut ennen käyttänyt siirtokuvia, mutta nytpä tulivat nekin tutuksi:) Itse olin niin mielissään, että liukuväri onnistui näinkin hyvin piiitkän tauon ja työvälineen vaihtamisenkin jälkeen, joten varmasti näette minunkin kynsillä ihan pian liukuväriä lisää!:)

2 kommenttia:

 1. Ihanan hempeät tyttökynnet :)

  Mie olen saanut töissä yhden työkaverin innostumaan myös kynsistä ja saan hänelle lakkailla kynsiä (työaikana, tietenkin) ;D Mukavaa kun hän on tummaihoinen niin lakat näyttävät ihan erilaisilta hänen kynsillä kuin miun kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Värit ja koristelut passasi kyllä hyvin noihin pieniin kynsiin:)
   Taisit miitissäkin mainita siitä työkaverista. Huippua kun saa höynäytettyä muitakin innostuun tästä hommasta :D

   Poista