Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Hempeää pastellia turvakoristein

Kynsilläni on viime aikoina viihtyneet parhaiten helpot ja turvalliset lakkaukset ja koristelut. Välillä olen ollut pitkiäkin aikoja pelkän aluslakan turvin, sillä en ole vain saanut inspistä minkäänlaisiin lakkauksiin, enkä kuitenkaan jaksa katsella koko aikaa melko samansävyisiä yksivärisiä lakkauksiakaan.

Eniten kynsillä ovat edustaneet violetin (vai lilan?) eri sävyt, enimmäkseen aika vaaleat sellaiset. Hurjaksi heittäydyttyäni olen vaihtanut cremet holoihin ja oikein villeimpinä hetkinä kääntynyt myös neonvärien puoleen. Tätä violettia sävyperhettä olen kasvattanut pikkuhiljaa ja taannoisesta miitistäkin tuli kotiutettua yksi vaalean lila lakka lisää.

China Glazen Sweet Hook on nätti vaalean lila creme, joka kuuluu jo 2012 kevään Electropop-kokoelmaan, mutta kiinnitti huomioni vasta Oulun miittimme kirppispöydällä. Muistelin lukeneeni jostain vähän huonompia arvosteluja lakan ominaisuuksista, mutta taisin sekoittaa sen johonkin toiseen, sillä en löytänyt ainakaan tästä omasta versiostani kummemin valituksen aihetta. Sweet Hook levittyi nätisti ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella.


Koristeeksi valitsin pastellisävyisiä siirtokuvia. Vähän tylsä peruskoristelu, mutta tykkäsin näistä silti kovasti. Kuviot olivat hyvälaatuisia ja asettuivat kynsille nätisti. Sain päällyslakan lisätessäni muutamaan kuvioon kupruja aikaiseksi ja se erottui vähän ikävästi läheltä katsottuna, mutta kauempaa katsottuna nämä olivat aivan ihanan hemppikset:)


Olen nyt yrittänyt siirtää kynsien kuvausta ulkosalle säiden salliessa. Kameran asetusten kanssa oon saanut säätää ihan kiitettävästi, kun olin jo tottunut kuvaamaan valoboksissa tietyillä säädöillä. Pitää nyt kuitenkin koittaa jaksaa opetella elämään tuon kameran kanssa, sillä tykkään enemmän näistä kuvista, joissa on luontoa taustalla. Onko teillä hyviä vinkkejä ulkona kuvaamiseen?:)

Blogin muutoksiin vielä palatakseni, niin takasivu on nyt päivitetty. Ei sinne nyt suurempia muutoksia tullutkaan, mutta lisäsin sinne pari kuvaa ja muokkasin hieman tekstiä. Varasto-välilehti on edelleen päivityksen alla. Harkinnassa on vielä, että jaottelenko lakat merkin lisäksi kokoelmittain, vai teenkö pelkän aakkoslistan.. Suuria päätöksiä!:D Ehdotuksia otetaan edelleen auliisti vastaan:)

6 kommenttia:

 1. No niin, mitä mä sanoin, Sweet Hook on ihan must have. =)
  Nätit on kynnet. Noihan on niitä samanlaisia "sydämenpuolikkaita" ku mulla oli yksissä "In loving memory" -kynsissä.

  Mä räpsin kuvia ulkona auringossa ja varjossa ja joka paikassa, sit vasta koneelta katson, mitä tuli kuvattua, koska mun kameran näytöltä ei auringossa saa mitään selvää, mitä siinä on. Kunhan on suurinpiirtein osunut kynnet kuvaan, niin lopun voi rajata pois. Mut mä oonkin mä, enkä jaksa keskittyä kameran kanssa kovin pitkään. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän sä sanoit, onneksi uskoin;)
   Hih, sinulta sainkin idean tuohon siirtokuvien asetteluun, että kiitsa vaan siitäkin hyvästä!<3
   Hei tosi hyviä kuvausvinkkejä!;D Ei mulla muuta ongelmaa siinä ulkona kuvaamisessa oikeastaan ole, kuin että sais nuo värit toistumaan edes jotakuinkin oikeanlaisina. Siinä sitä onkin hommaa..

   Poista