Sivut

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Hiekkaista hiirilakkaa

Vihdoinkin minäkin pääsin tutustumaan hiekkalakkojen maailmaan!:) Alkuviikosta kotiutunut Couture De Minnie kokoelman Runway Minnies- minilakkasetti sisälsi ihanan punaisen Magazine Cover Mousen, joka on siis Liquid sand- eli hiekkalakka.

Lakkauskokemus OPIn minilakkojen sudilla ei ole tietenkään niin täydellinen, kuin täysikokoisella OPIlla lakatessa, mutta lakan hyvän koostumuksen vuoksi siivottavaa ei paljoa jäänyt. Magazine Cover Mouse levittyi nätisti ja tasaisesti ja kaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Kerrokset kuivuivat nopeasti ja tekstuurin erotti selvästi jo ensiksi lakatun käden kynsistä siinä vaiheessa, kun lopettelin kierrosta toisessa kädessä.


Muistan lukeneeni aivan hiljattain, että nämä OPIn hiekkalakat olisivat kestävyydeltään hyviä. MCM pääsikin heti melko kovaan testiin, sillä vajaa puoli tuntia lakkaamisen jälkeen huomasin, että minun on pakko mennä heti käymään suihkussa. Säälittelin tuoretta lakkausta suihkuun mennessäni, mutta ruttaantumisen tai pilalle meneminen sijasta lakkaus oli edelleen kuin uusi!:) Ensimmäisestä suuresta kokeesta se selviytyi siis aivan loistavasti, mutta työpäivän koettelemuksia lakka ei kestänyt tappioitta. Sain lohkaistua parin kynnen kärjestä lakkaa aika kiitettävästi, mutta korjasin nämä kulumat muutamalla siveltimenvedolla ja annoin hiirilakalle vielä lisäaikaa.

Hiekkalakan rosoisuus ihmetyttää poikaani kovasti ja itsekin olen sivellyt kynsiä sormenpäillä niin paljon, että ihme jos ei lakka kulu kohta puhki;) Termiitin piti kokeilla vuoronperään varpaideni ja sormien lakkoja ja ihmetellä huuli pyöreänä, kun sormen kynnet tuntuvat niin hassulta:D Varvaskuvilla en aijo saastuttaa blogiani tällä kertaa, mutta klikkailkaa itsenne Teannan oman paikan naamakirjaversioon, jos haluatte nähdä mikä Minni-lakka eksyi varpaankynsille:)


Hih, nuo minilakkapullot on kyllä niiiin sööttejä!:) Tämä muistutti minusta ihan makeaa mansikkaa joten pakkohan sitä oli käydä kuvaamassa mansikkamaan reunalla.

8 kommenttia:

 1. Tämä oottelee vielä omaa hiekka-Minniä saapuvaksi:o)Tää on NIIN ihanan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on!!<3 Ainoa harmitus oli, että MCM ei oikein tahtonut kestää kynsien kärjissä, vaan sain lohkottua siitä jatkuvasti suuria paloja irti, kun tönin kynsiä johonkin... Annoin lakalle pari kertaa tekohengitystä paikkaamalla kärjet, koska on se kuitenkin niiiin ihana!:) Toivottavasti oot jo saanut omasi, tai ainakin saisit pian:)

   Poista
  2. Tänään Minni kotiutui ja kyllähän se on kaunis lakka. Tein sellaisen huomion, että mulla on China Glazen I´m not lion lakka, jossa on täysin sama koostumus, kuin tossa Magazine Cover Mousessa?! Eli mulla on tollainen kylmän kullan värinenkin "hiekkalakka", kun jätän päälylakan laittamatta :oD

   Poista
  3. Mulla tuli muuten sama mieleen, kun oli vastikään epäjellonaa kynsillä. Siis että on vähän sellainen hiekkalakkamainen. Oooo, joulun alla voisikin tehdä manin epäjellonalla ja MCM:llä! Kiitti ideasta!:)

   Poista
 2. Hih! Tännekkin on saapumassa sama kokoelma! :P
  Tää lakka ainakin näyttää herkulliselle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhtään huonommat ostokset sullakaan ;) Tämä kyllä on kaunis lakka! Kaks mulla on vielä kokeilematta tuosta kokoelmastani, sen vaaleanpunaisen testasin jo varpaankynsille:) Kaunis sekin!

   Poista