Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Festarikynsiä

Viime viikonloppuna osallistuin ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettäville Qstock-festareille. Sinnehän piti yrittää askarrella vähän erikoisemmat kynnet, mutta eihän ne suunnitelmat ikinä silloin vastaa toteutusta, kun pitäisi.. Ensimmäinen yritys Qstockin logon inspiroimista kynsistä epäonnistui, enkä tuntenut oloani niissä mitenkään päin kotoisaksi. Nämä epäonnistuneet kynnet esittelin blogin facebook-sivuilla, joten halutessaan niitä ja siistimättömiä kynsinauhoja voi käydä kauhistelemassa siellä.


Suunnitelma B:n puuttuessa lakkasin kynsille (jo kohta kyllästymiseen asti hehkuttamaani?) Essien Orange I'ts Obviousia. Tämä rakkauslakka on jo itsessään niin ihana, ettei se olisi välttämättä vaatinut koristeluja ylleen, mutta päätin kuitenkin leimata pariin kynteen jotain, joka mätsäisi edes vähän pukeutumiseeni. Leimat löytyivät Charming Nailsin Q1-laatasta.


En kerennyt kuvata perjantain festarikynsiäni kotona, joten nappasin kuvan vasta iltasella Qstock-alueella ja puhelimen kameralla. Hahaah, oikein hävettääkin julkaista näitä enää sen jälkeen, kun luin Sissin postauksen "Millainen blogi on kiinnostava?". Ei sillä, että mitään paineita, mutta huomasin että viime aikoina blogini tekstin tai kuvien taso ei ole vastannut edes omiin odotuksiini.. Puhumattakaan postaamisen säännöllisyydestä ja ainaisesta pahoittelusta, kun on taas niiin pitkä aika edellisestä kirjoituksesta. Nojoo, eipä ne miinukset siihenkään lopu, sillä en löytänyt edes sillä hätää perinteistä kuvausrekvisiittaani, eli lakkapulloa, joten aina käsilaukussa mukana kulkeva Lemony Flutter pääsi edustamaan. Että siinä meni sitten se kuvien tunnistettavuus-osiokin harakoille :D Oummai, miten tästä tulikin nyt paasattua, jatketaanpa eteenpäin aiheen parissa..

Perjantai-illan kynnet kokivat kovia, vaikka tämä mamma olikin ihan kuskikunnossa. Näköjään meikäläinen osaa hillua selvinkin päin, sillä olin katkonut yhden kynnen aivan niin lyhyeksi kuin se on mahdollista. En kestä omissa kätösissäni keskenään huomattavan paljon eripituisia kynsiä, joten lyhennystuomio tuli jäljelle jääneille kynsille. En kerennyt kotona suorittamaan lyhennysoperaatiota, joten pakkasin poistoaineet, viilat ja muut tarvikkeet käsilaukkuun ja hoidin kynsihuollon automatkalla yöpaikkaamme. Ihanaa, kun nyt on audi täynnä kynsipölyä.. Ja jos ette kerro miehelleni, niin saatoin vähän vahingossa sotkea verhoilua aluslakalla. Onneksi sitä ei huomaa, jos ei osaa etsiä :D

Ei liene yllättävä tieto, että myöskään lauantain kynsiä en kerennyt kotona kuvaamaan, kun kerta teinkin ne tuossa matkan varrella. Autossa sain tosiaan viilaukset ja aluslakat hoidettua ja yöpaikkaan päästyämme lakkasin pikaisesti kynnet. Onneksi tajusin ottaa mukaan helposti levittyvän ja nopeasti kuivuvan hiekkalakan mukaan, sillä lähdön hetki festarialueelle koitti melkein samantien, kun olin saanut kynnet lakattua.


Jossain vaiheessa törmäsin pariin tutunnäköiseen tyyppiin Oulun seudun kynsiharrastajien tapaamisesta. Itse asiassa vaihdoimme pikaiset moikat jo perjantaina, jolloin he eivät tainneet kylläkään minua aivan heti tunnistaa. Oli kyllä niin mieletöntä tavata ihmisiä, jotka oli ensimmäisenä että "näytä kynnet", kun oma kaveripiirini ei varmaan edes kiinnittänyt huomiota onko minulla lakkaa kynsilläni vai ei. Kummallakin tytöllä oli niin kivat festarikynnet, että otettiin meidän kolmen räpylöistä yhteiskuva mun ompulla:) Valitettavasti en muista tyttöjen käyttämien lakkojen nimiä, tai edes sitä, oliko meillä niistä edes puhetta ;D TerQi!:)

Omille kynsilleni päätyi pikaratkaisuna OPIn Magazine Cover Mouse, jonka totesin aivan loistavaksi kiirelakaksi. Vaikka meillä tulikin hätäinen lähtö majapaikastamme, niin yhdestäkään kynnestä lakat eivät ruttaantuneet ja itse asiassa MCM on kynsillä vieläkin! Kärkikulumaahan näissä lakkauksissa alkaa jo olemaan, mutta kyllä tämä on minun mittapuullani kestävä ja laadukas lakka.

Qstockista olisi vaikka mitä kerrottavaa ja tarinoita jälkipolville, mutta koitetaan nyt pysyä edes suunnilleen tämän blogin pääaiheissa:) Sen verran sanon, että esiintyjät olivat hyviä ja monipuolisia, keikat pääosin aivan mahtavia, järjestelyt toimivat hyvin ja ilmakin sattui just eikä melkein kohilleen! Hyvillä mielin siis odottelemaan, josko ens kesänä pääsisi taas Qstockiin:)

4 kommenttia:

 1. Lohdutuksena voinen kertoa, että ei selvinnyt munkaan kynnet täysin vaurioitta festareista. Peukalo repesi melko pahasti jo perjantaina. Kokeilin sitä paikatakkin, mutta eipä se paikka kestänyt ku puolestapäivästä iltaan ja niinpä piti tarttua viilaan:o(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo festarielämä kynsien parasta aikaa:D Noo, onneksi ne on uusiutuvaa materiaalia:)

   Poista
 2. No kyllähän me tunnistettiin ;P
  Ei meillä tainnut edes olla puhetta mitä lakkoja on käytetty :D Ei ehtinyt kun oli muutakin rupateltavaa :D
  Mutta oli kyllä kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, kyllä teillä oli aluksi sellaiset ilmeet, että ette heti olleet ihan kartalla;)
   Oli kyllä kiva nähdä, jospa taas kohta nähdään uudelleen miitin merkeissä:)

   Poista