Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Shimmeriä, shimmeriä.

Snowcrystalin Shimmering Sage on odottanut lakkalaatikossa kärsivällisesti omaa vuoroaan ja nyt oli aika päästää se tositoimiin. Vihreät lakathan eivät ole se minun kaikista omin juttu, mutta muutama sen sävyperheen lakka on kokoelmiini eksynyt, niinkuin tämäkin kaveri. Lakassa on nimensä mukaisesti shimmeriä ja mikä mukavinta, niin se shimmer näkyy paitsi pullossa, myös kynsilläkin:) Näinhän ei valitettavasti ole kaikkien shimmerlakkojen kanssa...

Kauniista kultaisesta shimmeristään huolimatta lakka saa suuren miinuksen surkeasta peittävyydestä. Laitoin lakkaa neljä kerrosta ja siltikään peittävyys ei ole täydellinen. En ole varma pystynkö antamaan huonoa peittävyyttä anteeksi, sillä yleensä kipurajani on kolme kerrosta. Seuraavassa lakkainventaariossa selviää tämänkin lakan kohtalo; jääkö se kokoelmiini vai joutaako vaihtopenkille.Koristeluista tuli hyvinkin "Sissimäiset", kun asettelin lakan päälle kukkasiirtokuvia ja lisäsin vielä pilkkutikulla pallojonoja viereen:D Kauniista kukista huolimatta en tunne oloani oikein kotoisiksi näissä kynsissä, johtunee pitkälti väreistä. Ajattelin kuitenkin pärjätä näillä tämän ja huomisen työpäivän, sillä ne sopivat hyvin aiheeseen, kun menemme huomenna töiden puitteissa vierailemaan erääseen kukka- ja eläinpuistoon.

6 kommenttia:

 1. Nätit on!
  Mulla on ollut yksi ainoa Snowchrystalin lakka ja se oli niin surkea, etten ole uskaltanut toiste merkkiin haksahtaa. Lienee syynsä sille, miksei se ole saavuttanut koskaan kovin suurta suosiota:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Mulla on tämän lisäksi toinenkin lakka samalta merkiltä, muttei sekään, kuten tämäkään nyt aivan surkeimpia lakkojani ole. En siltikään luultavasti enempää näitä osta ja nämäkin ovat siinä hilkulla, että joutavatko poistettavien kasaan..

   Poista
 2. Todella kauniit kynnet ja tuli joo Sissi mieleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sissiä kun apinoi, nii väkistenkin tulee ihan nättiä jälkeä:D

   Poista
 3. :D Hauska toi siun edellinen kommentti :D
  Miulla tulee näistä kynsistä jotenkin talvi mieleen, kauniit ovat silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Ehkä se talvifiilis tulee tuosta väristä ja valkoisista palluroista. Nyt kun sanoit, niin tuli kyllä itselläkin vähän sellai fiilis näistä:)

   Poista