Sivut

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Itseä varten

Välillä on hyväksi unohtaa autuaasti kaikki testaamattomat lakat ja käyttää juuri niitä lakkoja, mitä oma mielentila vaatii. Minun räjähtämispisteessä olevat aivoni kaipasivat jotain hermoja rauhoittavia, kauniita ja hyväkäytöksisiä lakkoja. Kynsille valikoituivat näillä kriteereillä China Glazen No Way José sekä I'm Not Lion.

Välillä on myös hyvä unohtaa bloggaamisen tuomat koristelu"paineet" ja tehdä juuri sen näköiset kynnet kuin itseä eniten miellyttää. Näitä kynsiä tehdessä minulle parhaimmalta tuntui tehdä hillitty mani aksenttikynnellä. Mielessä kyllä käväisi, että pitäisikö blogin vuoksi tehdä vähän monimutkaisempaa koristelua, mutta tulin siihen tulokseen, että haluan yhä edelleen miellyttää tällä harrastuksella ennen kaikkea itseäni. Jos joku toisinaan nauttii lakkauksistani (tai hurjan hyvistä jutuistani:D) niin se on vaan plussaa.


Kumpaakin lakkakaunokaista on kynsillä neljä kerrosta. Jos olisin ollut täydellisyyttä tavoittelevalla tuulella, niin olisin laittanut vielä kerroksen kumpaakin, sillä tietyistä kulmista katsottaessa kärjet kuultavat edelleenkin läpi.

No Way José on ollut kynsilläni kerran aikaisemmin ja rakastuin siihen jo silloin. Näitä kynsiä tuijotellessa rakkauteni tätä lakkaa kohtaan vain vahvistuu, sillä se näyttää entistäkin paremmalta hieman ruskettunutta ihoani vasten! Epäjellonakaan ei tuottanut pettymystä ja se sopii aivan mielettömän hyvin Josén pariksi<3 Kumpikin näistä lakoista kuuluu kiistatta lempparilakkojeni top-10 joukkoon, NWJ ehkä jopa nosti sijoitustaan listalla tämän lakkauksen jälkeen.

14 kommenttia:

 1. Ihanat <3 Toi NWJ ois kiva lakka, oon sitä aika ajoin katellut ebaystä, mutta en ole vielä uskaltanut ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits<3 NWJ on kyllä niiiiin upea ja täydellinen hyvän mielen lakka, että suosittelen kyllä sen ostoa sinullekin!:)

   Poista
 2. Hih, mullakin on kynsillä pitkästä aikaa NWJ:a :) Toki laitoin decalit päälle että tuntuisi kotoisalta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sattuipa somasti:) Oltiin vissiin aika samoilla mielentiloilla lakkakaapeilla.. Decalit on kyllä niiiin sun juttu!:)

   Poista
 3. Onpas tosi kivat kynnet! Onneksi hankin tuon No Way Josén itsekin, näyttää tosi hyvältä sun kynsilläsi :) Mulla itselläni aina välillä tulee paineet siitä että pitäisi joka lakkuksissa tehdä monimutkaiset koristelut, mutta olen ajatellut asian vähän samanlailla kuin sinäkin, teen lakkaukset kuitenkin itseäni varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tää blogin pitäminen tahtoo tuoda aina välillä turhia paineita, vaikka alunperin ajatus olisikin ollut vain säilöä tänne muistoja kivasti onnistuneista lakkauksista ym... Tarttee aina välillä pysähtyikin miettimään, että miks tätä tekee jos ei tunnu enää hyvältä, silloin se alkaa sit yleensä taas tuntumaankin mielekkäältä kun vähän pysähtyy ja antaa itselleen armoa:)

   Poista
 4. Upeat ! =)
  Tuon NWJ on kyllä ihanan värinen lakka, monessa blogissa sitä jo kuolaillut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä aivan mielettömän upea lakka!<3 suosittelen ostamaan jos tulee mahdollisuus:)

   Poista
 5. Sulle on haaste mun blogissa! (:
  http://ansgyy.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

  VastaaPoista
 6. On se vaan toi No Way José niiiin I-H-A-N-A! <3

  VastaaPoista