Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

LivBox Heinäkuu

Pitkästä aikaa LivBoxin esittelyä luvassa! Kesäkuun "rasvainen" boxi ei oikein herättänyt minussa mitään intohimoja esittelyyn ja toukokuun boxista tein vain esittelypostauksen. Toukokuun boxista en viitsinyt tehdä erillista tuotearvostelu-postausta, sillä aktiiviseen käyttöön jäi vain kaksi tuotetta kuudesta, kahta en edes kokeillut ja kahdesta en tykännyt. Estée Lauderin mascara jäi epäilyistäni huolimatta päivittäiseen käyttöön ja onkin nyt lemppari ripsivärini, eli aivan turhake ei toukokuun boxikaan pettymyksistä huolimatta ollut:) Kesäkuun boxi oli "ihan kiva", mutta sisälsi paljon aurinkotuotteita, jotka olin kerennyt jo tälle kesää hommata, joten se jäi vähän turhaksi.


Heinäkuun boxia sen sijaan odotin kuin kuuta nousevaa, sillä LivBoxin facebook-sivuilla vinkattiin etukäteen tämän kuun boxin sisältävän hiusjuttuja. Kiinnostukseni hiustuotteita ja -tarvikkeita kohtaan on ollut nousussa siitä lähtien, kun omat liukkaat ja ohuet hiukseni saivat magoista lisää pituutta ja tuuheutta:) Blogiini onkin tullut vierailijoita mago-kokemusten toivossa ja sellainen postaus onkin tässä ollut jo jonkin aikaa suunnitteilla, joten pysykäähän linjoilla!


Boxi oli tässä kuussa paljon edellisiä painavampi, eikä täysikokoisissa tuotteissa oltu säästelty. Minulle mielekkäimpiä tuotteita olivat koristepinnit, nutturavalkki sekä kampausohjeita sisältävä vihkonen. Nämä edellä mainitut tuotteet ovat Glitteristä ja olenkin himoinnut tuota ohjevihkosta siitä asti, kun Minna kirjoitti Glitterin hiusiltamista blogissaan.

Kuivashampoiden maailmaan olen tässä viime aikoina tutustunut enemmänkin, mutta Herbinan versiota en olekaan vielä kokeillut, joten kiva ja tarpeellinen tuote tämäkin:) Sunsilkiä edustamassa boxissa oli lämpösuoja/kiiltosuihke ja Schwarzkopf Professionalilta tehohoito. Nämä eivät ole niin tarpeellisia juuri tällä hetkellä, mutta kokeilen varmasti myöhemmässä vaiheessa. Tuota tehohoitoa tekisi mieli kokeilla, mutta täytyy ottaa ensin selvää, että saako sitä näiden pidennyksien kanssa käyttää.

Hiusjuttujen lisäksi boxista paljastui yksi huulituotekin, nimittäin kirsikan makuinen huulirasva. Itse en niin tykkää näistä "kaiveltavista" huulituotteista, mutta tuoksun perusteella tuote houkuttelee kokeilemaan :P

Sellainen oli tämän kuun yllärilaatikko. Minä tykkäsin. Tykkäsitkö sinä?

6 kommenttia:

 1. Itse tykkäsin livboxista, kun oli useammasta tuotteesta pienemmät näytteet. Monet täyskokoisista jäisi varmasti itsellä ajelemaan käyttämättöminä, jos ei tykkäiskään. Tosin en edes ole ton laatikon tilaaja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä bokseistahan on varmaan niin monta mielipidettä kuin tilaajaakin. Itselläni ei ole mitään näytekokoisia tuotteita vastaan, mutta tän boksin tuotteet oli niin mieleisiä, että tulevat varmasti käytettyä vaikka isoja ovatkin:)

   Poista
 2. Itse tykkäsin myös todella paljon Heinäkuun boksista, tosin olen pitänyt myös kahdesta aiemmastakin :D.
  Valkin kanssa joudun odottelemaan vielä tovin ennen kuin pääsen sitä kokeilemaan, kun kasvatusvaihe vasta meneillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että on sattunut sulle mieluisia tuotteita:) Täysiä pettymyksiä ei oo boxit minullekaan olleet, mut kyllä tää on ollut tähän mennessä "tarpeellisin".
   Tsemppiä hiusten kasvatusoperaatioon:) Laitahan sitten kuvia kun pääset testaan valkkia.

   Poista
 3. Tää oli paras boxi, minkä oon saanut (en sitä ensimmäistä ollut saamassa..). Varmasti kaikki tuotteet tulee käyttöön!

  PS. Missä päin Oulun lääniä asustat, se kun on niin iso. Oon tulossa työmatkalle Ouluun / Haukiputaalle elokuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans oon tykännyt tästä eniten ja kerrankin oli tosiaan kaikki tuotteet sellaisia, joita haluan päästä kokeilemaan!:)
   Asun suunnilleen tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Laitappa vaikka sähköpostilla lisää infoa siitä sun työmatkan ajankohdasta ja aikatauluista? Ois kyllä niin kiva nähdä!

   Poista