Sivut

perjantai 4. lokakuuta 2013

31DC2013 - Päivä 4: Vihreät kynnet

Vihreät lakat ovat yleensä oman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta kas kummaa, tämä lakka miellyttikin silmääni kovasti!:) Neljännen päivän haasteeseen vastasin tämän hetken ainoalla vihreällä lakallani, joka on Essencen L.O.L. Tämä on paitsi ainoa vihreäni, mutta myös siinäkin mielessä erikoislaatuinen sävy, että se pääsi kynsille jo toistamiseen vaikken yleensä vihreistä välitäkään. Tällä kertaa en keksinyt lakalle minkäänlaisia koristeluita, joten tässä haasteen ensimmäiset yksiväriset kynnet.


L.O.L on koostumukseltaan paksuhko creme, joka levittyy helposti ja peittää parilla kerroksella. Lakan annostelun kanssa täytyy vain olla tarkkana, sillä liian paksulla kerroksella saa helposti sen kuplimaan. Väriltään tämä sopii ihanasti syksyyn, epäammatilisin termein kuvattuna tätä voisi sanoa hieman likaisen vihreäksi lakaksi. Joissakin valaistusolosuhteissa tämä näyttää vähän tunkkaisen keltaiseltakin.


Häpeilemättä kuittaan haasteen neljännen päivän näillä kynsillä. Jos kerrankin löytyy vihreä lakka, joka miellyttää silmää myös omilla kynsillä, niin se olisi jo melkein häpeällistä peittää koristeluin.

10 kommenttia:

 1. ihanan värinen :3

  VastaaPoista
 2. Onpas kivan värinen. Tuon väristä ei olekaan kaupoissa vastaan kävellyt, joten kyllä sun kelpaa noilla vihreä päivä kuitata =)

  VastaaPoista
 3. Mulla on tämä sama lakka ja en ole katunut ostopäätöstä hetkeäkään. Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon välillä arponut, että tarvinko tätä lakkaa vai jääkö se käyttämättä.. Toistaiseksi saa jäädä kokoelmiin, vaikken vihreistä yleensä niin perustakaan:)

   Poista
 4. Ihanan värinen :)
  Miulla tuli heti mieleen, että tää lakka olis matattunakin varmasti todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kokeilla joskus mattana! Kiitti vinkistä:)

   Poista
 5. Ihanan värinen, pakko kyllä itsellekin saada toi lakka. Mulla on Dependin vastaava joka alkaa olla finaalissa ja sitä ei kai enää saa edes tai monesti oon esim. Kicksissä käynyt katsomassa, eikä siellä oo ollut.

  Todella ärsyttävää, kun löytää vaikka jonkun lakan (tai oli mikä tahansa tuote) johon ihastuu, sen tekeminen lopetetaan kohta :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä raivostuttavaa, jos ei enää saakaan ostettua jotain tuotetta, johon on kerennyt ihastua:/

   Poista