Sivut

maanantai 7. lokakuuta 2013

Pinkin päivän kynnet

Tämän postauksen piti kiilata lakkaushaasteen väliin jo perjantaina, kun virallisesti vietettiin Roosa nauha- päivää. Olin kuitenkin unohtanut ottaa vihreiden kynsien ajastuksen pois, enkä halunnut kahta postausta samalle päivää, niin nämä pinkit kynnet pääsevätkin julkaistavaksi muutaman päivän "myöhässä".

Koska kynteni ovat pitkästä aikaa ilman pahempia värjäytymiä, niin mieleni teki lakkausta, joka ei peitä niitä ihan kokonaan. Päädyin töpöttelemään päivän värejä liukuvärimaisesti vain kynnen kärkiin ja jätin tyven pelkän aluslakan varaan. Lakkavalinnat olisi kannattanut tehdä vähän huolellisemmin, tai edes testata ideaa ensin kiekolle tai tikulle, sillä valitsemillani lakoilla rajoista ei tullut niin sieviä kuin olisin toivonut.


Aloitin töpöttelyn Gina Tricotin Candy Pinkillä ja sen seuraksi valikoitui Color Clubin Peppermint Twist. Alku sujui ihan kivasti vaaleanpunaisella shimmerillä töpötellen, mutta lakkapariksi Peppermint Twist oli liian hallitseva ja peittävä, eikä Candy Pink oikein erotu kuvista eikä luonnossakaan kuin hyvin tarkkaan tiiraamalla. Olen aikaisemminkin tehnyt kynnet samalla "kaavalla", mutta silloin lakkavalinta oli selkeästi osuvampi ja liukuma herkempi.


Pinkin lakan ja oman kynnen värin rajoja hälventääkseni lakkasin koko kynnelle kerroksen China Glazen Fairy Dustia. Fairy Dust toi kivaa kimallusta lakkaukseen, mutta ei tasoittanut sävyeroja tarpeeksi. Päätin sitten soveltaa näiden Lunaliin herkkien kynsien koristeluja omiini. Nail art- lakkana toimi helmiäisvalkoinen Kissin lineri. Sen väri olisi melkein mihin tahansa muuhun lakkaukseen liiankin herkkä, mutta tähän se sopi mielestäni mainiosti! Vaikka viivoista ei tullut kovinkaan herkkiä tai tasalaatuisia, niin viihdyin näissä koristeluissa todella hyvin:) Tuo viivoitus vähän peilasi itseensä Peppermint Twistin sävyä ja ajoikin mielestäni loistavasti omalla tyylillään roosan nauhan virkaa.

14 kommenttia: