Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

31DC2013 - Päivä 8: Metalliset kynnet

Haasteen jatkaminen on vähän viivähtänyt, mutta nyt olisi aika esitellä teille kahdeksannen päivän tuotos. Metallisten kynsien kohdalla jouduin pitkän aikaa pohdiskelemaan toteutustyyliä, mutta lopulta ratkaisu löytyikin yllättävän läheltä. Myönnän kyllä, että nyt mennään taas aika tyylikkäästi sieltä missä aita on matalin, mutta ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu;)

Päivän otsikon vaatimukset täyttyvät tässä lakkauksessa hyvin jalosti, sillä käytin lakkaa, joka sisältää sekä valkokultaa että hopeaa. Kyseessä on tietysti OPIn Pure 18k White Gold & Silver Top Coat, jonka näitte kynsilläni myös haasteen viidennen päivän kohdalla. En voinut vastustaa kiusausta, vaan minun piti etsiä "tekosyy" käyttääkseni lakkaa piakkoin uudelleen ja kappas, metalliset kynnet sen syyn minulle toivat kuin tarjottimella:)

Ombre- manikyyri on ollut pitkään toteutuslistallani, mutta olen ollut siinä uskossa, ettei minulla ole sopivia lakkoja sellaisen toteuttamiseen. Nyt kun olen vihdoinkin saanut tikkuviuhkani ajan tasalle, niin silmäilin samalla löytyisikö minulta sopivaa väriperhettä ombren toteuttamiseen. Olin ensin aika varma, että ombren ainekset löytyisivät violetista viuhkasta ja eri sävyjä siitä löytyikin kivasti. Ongelma tuli siitä, että keskenään sopivat sävyt olivat aivan eri koostumusta, joten violetti viuhka oli käyttökelvoton. Punainen viuhka sen sijaan yllätti ja sieltä valikoitui aika pian viisi eri vahvuista vaaleanpunaisen ja pinkin sävyä.

Olisin halunnut rakentaa ombreni saman koostumuksen omaavista lakoista, mutta valitettavasti en omistanut pinkeistäkään viittä sopivaa cremeä, shimmeriä tai sen kummemmin mitään muutakaan lajia. Lakkoja tikuilla katsellessani tulin kuitenkin siihen tulokseen, että pienet eriäväisyydet koostumuksissa eivät ehkä lopputuloksessa kovin paljoa erottuisi, sillä ajattelin Puren ja päällyslakan tasoittavan eroja. Onneksi olin oikeassa, eikä lakkojen koostumuserot juurikaan pomppaa esille kynsistä. Sävyerot ovatkin sitten asia erikseen..


Mielestäni ombre on kauneimmillaan toteutettuna niin, että tummin sävy on peukalossa ja sävyt lähtevät vaalenemaan pikkurilliä kohti. Ombren voisi toteuttaa myös toisinkin päin, mutta tämä tyyli miellyttää itseäni enemmän. Olen melko tyytyväinen tekemiini lakkavalintoihin, paitsi etu- ja keskisormen sävyero on minusta liian suuri. Pinkki viuhkani ei siis todellakaan ole vielä täydellinen ja nyt minulla on "järkisyin" perusteet ostaa lisää pinkkiä.. Jotta joskus saisin tehtyä täydellisen ombren!;)


Käytin tähän manikyyriin sekä kalliimpia, että halvempia lakkamerkkejä. Gina Tricot edustaa pikkurilleissä sekä peukaloissa, Essenceä löytyy nimettömistä, keskisormissa on Color Clubia ja etusormiin lakkasin Essietä. En tiedä yllättääkö tämä moniakaan teistä, mutta tässä manikyyrissä parhaiten pärjäsivät halpikset! Color Clubin sivellin on kooltaan samaa luokkaa kuin Ginan pulloissa tai jenkkisudillisessa Essiessä, mutta se on paljon kovempi kuin edellä mainituissa, eikä lakkauskokemuksesta jäänyt niin mukava mielikuva. Essencen suti oli taas tämän kierroksen voittaja, sillä pidän sen leveydestä sekä korkin muotoilusta. Halpismerkit pärjäsivät myös peittävyydessä; Essenceä ja Ginan tummempaa lakkaa riitti kaksi kerrosta, kun taas Essie ja CC olisivat melkein vaatineet paikkailua vielä kolmannen kerroksen jälkeenkin.

Ombreen käytetyt lakat:
Peukaloissa Gina Tricot Raspberry
Etusormissa Essie Tour De Finance
Keskisormissa Color Club Peppermint Twist
Nimettömissä Essence Free Hugs
Pikkurilleissä Gina Tricot Candy Pink
Topperina kaikissa OPI Pure 18k White Gold & Silver Top CoatPure sopii mielestäni aivan mielettömän hyvin myös vaaleampien lakkojen päälle, vaikka alunperin ihastelin sitä vain tummien lakkojen topperina. Oma versioni on onneksi kirkaspohjainen, niin se ei värjää vaaleampiakaan lakkoja. Tällä kertaa sutiin tarttui hieman enemmän isompia hippuja kuin edellisellä lakkauskerralla, eikä Purea tarvittu kuin yksi kerros kauniiseen lopputulokseen. Rakkautta<3

Ihastuin eniten näissä kynsissä Free Hugsin ja Puren muodostamaan liittoon. Ne ovat oikeasti kuin luodut toisilleen! Huonoin pari löytyi Tour De Financesta, liekö lakan sininen shimmeri häiritsee silmääni tuon kauniin topperin alta.

Mihin sinä yhdistäisit Puren mieluiten?

12 kommenttia:

 1. Pinkkiä pitää olla joka naisen varastot täynnä. :) Nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Todella söpöt kynnet! <3
  Mie luulen, että tästä Puresta kuoriutuu miun luottolakka, jos lakkaukset ei onnistu tai ei ole hyviä ideoita, tämä varmasti pelastaa kaiken! :D
  En ole kokeillut itse vielä kuin myös pinkin päällä ja siihen se kyllä sopii täydellisesti <3 Mutta oli se kyllä ihana myös niissä siun tummansinisissä kynsissäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen samaa:) Pure vois olla myös jonkun tumman violetin päällä aika ihana! Tai no.. Se on ihana varmaan minkä vaan päällä:)

   Poista
 3. Ai miten ihanat. :) Pure on itselläni vielä ostoslistalla, eikä nämä kuvat ainakaan helpota sen himotusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Voin kyllä suositella ostamaan Puren, se on joka sentin arvoinen:)

   Poista