Sivut

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Neonvärejä

Tänä kesänä useampikin kynsibloggaaja on hehkuttanut Seppälän Nails- lakkojen uutuuskokoelmaa, jotka myös sorbettilakkoina tunnetaan. Itsekin pääsin viimein sorbettiapajille eilisellä kaupunkireissulla ja tiukan harkinnan jälkeen päätin kotiuttaa lakoista kaksi itselleni. Oulun Seppälässä sävyjä oli tarjolla neljä ja niistä nappasin itseäni kiinnostavimmat Vanilla- sekä Heavenly Sorbetin.

Vanilla Sorbet on valkoinen crellypohjainen lakka, joka sisältää eri kokoisia neonvärisiä hexglittereitä. Rakastuin tähän lakkaan viimeistään nähtyäni sen Ninnan ja Sinneyn kynsillä<3 Lakasta löytyy glittereitä ainakin neonoranssina, -vihreänä, - keltaisena, - pinkkinä sekä - violettina. Halusin yhdistää Vanilla Sorbetin neonväreillä tehtyyn liukuväriin ja koska omistan tällä hetkellä neonlakkoja vain kaksi, ei valinnan vaikeus päässyt yllättämään.

Manikyyrin "jakoidean" nappasin Sammylta. Ihastuin hänen blogissaan kynsiin, joissa kolme oli liukuvärjätty ja kahteen käytetty glitteriä. Päätin apinoida tyylin ihan suoraan omille kynsilleni, ainoana poikkeuksena lakkavalinnat.


Nimettömiin ja pikkurilleihin lakkasin pohjaksi reilut kerrokset luottovalkoistani, jotta välttyisin loputtomalta glitterin kerrostamiselta. Ginan Whiten päälle sudin kaksi kerrosta Vanilla Sorbetia. Taas kerran yksikin kerros glitteriä olisi riittänyt, mikäli ne olisivat halunneet heti kerrasta asettua kynnelle tasaisesti.


Loppuihin kynsiin lakkasin niinikään pohjaksi Whiteä, jotta neonvärit pääsisivät pomppaavan oikein kunnolla esiin. Tein kynsiin liukuvärjäyksen käyttämällä BeautyUk:n Neon Orangea sekä China Glazen Flirty Tankinia. Töpöttelin värejä kolmeen kerrokseen, jotta sain väreistä mielestäni tarpeeksi selkeät.

Kynsien "valmistuttua" huomasin, että neljäskään tai jopa viideskään liukuvärikerros ei olisi ollut välttämättä pahitteeksi, sillä valkoinen kuulsi vielä joiltain kohdin vähän läpi. Siirryttyäni parempaan valoon kuvaamaan huomasin lisäksi, että liukuvärjätyt kynnet olivat täynnä jotain mustaa pientä karvaa!:/ Karvat eivät onneksi näy kuin läheltä katsottuna, mutta kun tiedän niiden olevan siellä, niin en pysty nauttimaan näistä kynsistä kunnolla. Tiedättekö tunteen, kun kynnet näyttää kauempaa ihan kauniilta, mutta pienet virheet joiden olemassa olon tiedostatte, pilaavat koko manikyyrin?


Tuikku oli kirjoittanut Kynsikoristelut- ryhmään laiskan esivalmistelijan kakkaisesta lopusta kun hän, kuten minäkin laiskuuden vuoksi jätimme kynsien teippaamisen väliin ennen liukuvärjäyksen aloittamista. Taas sitä sai jälkikäteen tuntea nahoissaan, että olisi kannattanut nähdä se pieni vaiva etukäteen, kuin että joutui siivoamaan neonvärejä ympäri sormia. Eniten tässä vielä ehkä harmittaa, kun näki niin paljon vaivaa loppusiivouksessa kynsien takia, joista ei edes tullut niin kivat kuin piti. Möh.

Näistä kynsistä ei varmaan tule kovin pitkäikäiset, mutta syy ei ole lakkojen vaan lakkaajan. Vanilla Sorbet on ihanuus pullossa ja kesäinen rakkaus kynsillä, mutta töhryinen liukuväri pilaa lopputuloksen. Jospa muistaisin olla tarkempana kun korkkaan Heavenly Sorbetin. Sekin on meinaan pullossa aika herkku!<3

Joko sinä olet hurahtanut sorbetteihin? :)

15 kommenttia:

 1. En ole vielä! Vihaan yli kaiken Seppälän lakkojen sutia, joka on kuin lapiolla lakkaisi mun kapeille kynsille. Olen ainakin vielä pystynyt pitää näppini erossa näistä, vaikka hienoja ovatkin. :D
  Ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansquu!:)
   Onko sulla yhtään tyhjiä lakkapulloja pienemmällä sudilla? Jos nuo sorbetit muuten miellyttäisivät silmää niin voihan ne vaihtaa eri pulloon:)

   Poista
 2. Näähän on tosi ihanat kynnet. :)

  Mä kerran hypistelin käsissä noita Seppälässä, mutta jätin ostamatta vielä. Tosin tällä hehkutuksella, mitä blogeissa on, ehkä täytyy käydä kotiuttamassa näitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina:)
   Käyhän toki kotiuttamassa oma sorbettisi:)

   Poista
 3. Jaa-a että pitäiskö ton vanilijasorpetin hankintaa sitten harkita... mä en vaan tykkää tosta pullon mallista :oP Mut juu NIIN tuttu tunne toi, kun oot ähertäny kynsien kanssa ties kuinka kauan ja lopputulos ei sit kuitenkaan mielytä tai se et vaikka kukaan muu ei virheitä/ karvoja huomaiskaan mut, kun itse on niistä tietonen arghhhh.... Ihanan kesäiset kynnet kuitenkin :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi:)
   Mä voin kyllä ottaa nää sorbetit mukaan kynsistudioon, niin saat hipistellä niitä ihan livenä ja päättää että tarvitko kokoelmiis näitä:)

   Poista
 4. Eipä ole tullut ainoatakaan Seppälän lakkaa ostettua, mutta tämän jälkeen taitaa olla pakko harkita. Tosi nätti sorbetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, lakkakauppaan tie vie...;) Kiitti:)

   Poista
 5. Kaunis lakkaus sekä tuo Vanilla Sorbet! :)

  Mä löydän joka kynsistä pieniä virheitä, jotka haittaa itteeni iha hirveesti mut muut ei ees huomaa:D Se on toisinaan vaan niin häiritsevää..

  VastaaPoista
 6. On nämä vaan nätit kynnet :)
  Mieki sorruin sitten tähän sorbettiin, mutta maltoin mieleni ja kotiutin vain Vanilla Sorbetin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli varmasti hyvä ostos! Kuten eilen todettiin, Vanilla Sorbetilla on useampikin kuin yksi oikea käyttötapa;D

   Poista