Sivut

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Töihinpaluukynnet vol 2.

Kesälomat on taas tältä erää lusittu ja paluu töimaalle koittaa tänään. Kovin pitkä työputki minulle ei kerkeäkään tällä erää tulla, sillä jään syyskuun alkupuolella viettelemään loput lomapäivät pois ja sen jälkeen alkaakin jo äitiysloma:)  Töihinpaluun, vaikkakin lyhyen sellaisen kunniaksi piti tietysti laittaa uudet kerrokset lakkaa kynsille. Seuraavat töihin liittyvät kynnet voisivatkin sitten olla töiden lopettajaiskynnet?;)

Viime vuonna palasin töihin pirtsakoissa hololiukuvärjätyissä kynsissä, mutta tällä kertaa mieleni teki jotain rauhallisempaa värimaailmaa. Jonkinmoista holoefektiä löytyy näistäkin kynsistä, sekä myöskin viime vuoden tapaan koristelin osan kynsistä siirtokuvilla. Inspiraation näihin kynsiin lainasin Sissiltä, joten kiitosta vain taas sinne suunnalle<3

Flormarin/ Konehelsingin Holographic- kokoelman kullanruskea yksilö on ollut jo pitkän aikaa tekemässä lähtöä lakkalaatikostani, koska se ei vaan yksistään ole ikinä näyttänyt minusta kovin houkuttelevalta. Syy siihen, miksi se alun perinkään on lakkavarastoihini päätynyt on mysteeri itsellenikin. Muistelisin tämän ehkä kotiutuneen minulle joskus jostain Tokmannin laarista, josta kyseisen merkin lakkoja sai kolme kappaletta vitosella ja olen varmaan silloin napannut sävyn mukaan kun parempaakaan ei löytynyt.

Toissailtana sain älynväläyksen kokeilla Flormarin kerrostamista toisen lakan päälle. Lakkasin tikulle kaksi kerrosta Essien Chinchillyä ja sen päälle ohuelti hololakkaa. Ahh, rrrakastuin yhdistelmään! Tarvitsin töihinpaluukynsiini myöskin toisen ruskean "holon" ja päätin kokeilla 811:n kerrostamista myös Essien Don't Sweater It:n päälle. Toimii niinkin!:)


Lakkailin pikkurillit, etusormet sekä peukalot Essien Chinchillyllä. Kaksi kerrosta riitti juuri ja juuri, kun tiesin laittavani niiden päälle vielä kerrokset Flormar 811:stä. Etusormiin lisäsin koristeiksi kultaiset siirtokuvat ja peukaloihin laitoin pari pientä valkoista niittiä.

Keskisormiin lakkasin kaksi helppoa kerrosta Don't Sweater It:ä ja niiden päälle myöskin kerroksen holoa. Pikapikaa räpsityissä kuvissa DSI:n ja Chinchillyn sävyeroa ei oikein kunnolla huomaa, mutta luonnossa ne ovat selkeästi erisävyiset.

Nimettömiin.... Yllättyykö joku vielä, että näihinkin kynsiin piti tunkea Ginan Whiteä?:D Tällä kertaa tarvittiin kolme kerrosta, sillä jätin lakan ohentamatta ennen töihin ryhtymistä, kun muistelin ohentaneeni sitä jo.. Vähän jankkiintuneenakin se levittyi silti suht nätisti ja epätasainen lakkakerros johtui suurimmaksi osaksi lakkaajan huolimattomuudesta ja päällekäisistä siveltimenvedoista. Nimettömiin laitoin myös kultaiset siirtokuvat koristeeksi.


Näitä kynsiä suunnitellessani huomasin koristevarastoissani suuren puutteen, sillä en omista yhtään mitään muita kultaisia siirtokuvia, kuin nämä nyt kynsille päätyneet! Oli siis ihan perusteltu pakkorako laittaa pieni siirtokuvatilaus Mi Nailsille;)

P.S. Flormar Holographic 811 muutti takaisin kirppis/hävitettävien lakkojen laatikosta säilytettävien puolelle:)

10 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä tosi nätit :) Itseasiassa mullakaan ei ole kuin yksi halloween aiheinen siirtokuva-arkki. Ehkä itsekin pitää pientä tilausta laittaa menemään sun mainitsemaan puljuun ;)

  VastaaPoista
 2. Nää on sellaset hienostuneet kynnet :o) Mulla on vielä tää viikko lomaa ja sit alkaa arki. Mut johan tässä tulikin lomailtua, ihan kiva palata töihin :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin ne lomat vaan hurahtaa aina ohi.. Tsemppiä sullekin töihinpaluuseen:)

   Poista
 3. Todella TODELLA kauniit kynnet! ^_^
  Miulla on kans alin laatikko täynnä nuita Flormarin lakkoja, pitäisi melkein katsoa mitä sieltä oikein löytyisikään :)
  Oikein leppoisaa töihinpaluuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nanne:) Alahan kaivaa flormarit käyttöön, sieltähän voi löytyä vaikka mitä aarteita!:) Mä en taida omistaa kuin muutaman kyseisen merkin lakan ja ne kaikki taitaa olla tuota holosarjaa.

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin oravan pyörään :D

  Täälläkin alkaa työpäivät käymään vähiin, enää reipas kaksikymmentä työaamua ennen äityslomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tää mun työura uhkaa jäädä vielä lyhyemmäksi kuin tarkoitus, kun muutama viikko sitten vaivanneet liitoskivut ovat palanneet:/ Saas nähdä helpottaako pieni lepäily, vai pitääkö jo luovuttaa.. Mullakaan ei kyllä olis kuin n. 5 viikkoa töitä ennen äippälomaa, mut katsotaan mitä tästä tulee..

   Poista