Sivut

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Rokkiviikonloppu!

Tänään se alkaa! Eikä mikä tahansa rokki vaan Untorokki!:D

Termiitti meni mummolaan hoitoon ja mammallakin on pitkästä aikaa vapisviikonloppu. Meille on tulossa ihania ystäviä kylään ja tiedossa on paljon naurua, grillausta, saunomista (naapuri lupasi huomenna lämmittää myös savusaunan) sekä tietysti sitä rokkaamista:) Käytiin eilen miehen kanssa vähän ostoksilla viikonloppua varten ja jääkaapin sisällöstä päätellen nestetasapainosta tulee ainakin huolehdittua..

Tein eilen illalla kiireisen naisen rokkikynnet. Niistä tuli nätit ja olisivat passanneet hyvin myös asuvalintaani.. Harmi vaan että jouduin ne äsken poistamaan ja tekemään pikapikaa uudet ennenkuin ensimmäiset vieraat tulee :/


Näihin käytin JT-Cosmeticsilta tilaamiani French-tarroja. Tarrat oli mielestäni helppo asetella ja ylimääräiset vaan leikattiin ja viilattiin pois. Helposti ja nopeasti näyttävät kynnet!

Oisin niiin viihtynyt näissä, mutta ne eivät ilmeisesti tykänneet pikakuivattavasta päällyslakasta, sillä aamulla tarrat repsottelivat reunoista. Erehdyin vielä käymään suihkussa ja siivoamaankin hieman ja se oli sitten näiden tarrojen loppu:( Nyt otetaankin sitten viikonloppua vastaan Color Clubin Revvvolutionit kynsillä, hieman konadoinnilla maustettuna. Ihan kiva näinkin, varsinkin jos aurinko muistaa paistaa niinkuin on luvattu:)

Palaillaan asiaan alkuviikosta. Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!:)

6 kommenttia:

 1. Mä en käytä enää pikakuivattavaa tuon efektin takia, paras on pelkkä päällyslakka. Yleensä pikakuivatan, sitten tarrat ja vielä päällyslakkaa. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja piti sanoa että tosi hienot!

   Poista
 2. mä laitan yleensä ensin tavallisenpäällyslakan ja vasta sitten pikakuivattavan, kestääkin paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kummallekin vinkeistä. Täytyy muistaa ens kerralla:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköiset ja harmi etteivät kestäneet! Se on ihan huippuärsyttävää kun saa kivannäköiset kynnet ja sitten ne joutuu jostain syystä heti poistamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pitää kyllä ottaa sama joskus uusiksi, ilman pikakuivattajaa!:)

   Poista