Sivut

torstai 21. kesäkuuta 2012

Skorpioni

"Vaikka kuuletkin uimarantojen ja terassien kutsun, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi aikaa vievään työprojektiin. Pääset yllättämään pomosi taidoillasi. Oletko sinkku? Kun deittisi ehdottaa tuplatreffejä kaverinsa kanssa, mieti hetki, ennen kuin suostut. Olisiko sittenkin mukavampi viettää aikaa ihan kahdestaan? Jos tapaatte vain isommassa porukassa, et pääse tutustumaan mieheen rauhassa. Oletko varattu? Jos seksi alkaa tuntua rutiinilta, siirtykää sängystä keittiönpöydälle. Kylläpä se taas maistuu hyvältä!" Cosmo

En usko lainkaan horoskooppiennustuksiin, mutta joskus niitä on kiva silti lueskella. Viimeisin vinkki ei sitäpaitsi ole ollenkaan huono!;) Horoskooppimerkkini takia Cesarsshopin tilaukseen pääsi Konadin leimauslaatta m28 Tilauksessa oli toki vähän muutakin, kuten leimauslakkana toiminut Konadin erikoislakka sävyssä Psyche Pink. Esittelen lopun tilauksen ehkä sitten seuraavassa postauksessa jos saan aikaiseksi kuvattua tuotteet:)

Pohjalla Rimmel Wearmaxx 303 Vintage.
Ristikkokuvio Konad m57-laatasta Psyche Pinkillä ja Skorpionit m28-laatasta Black Pearlilla.
Pohjalla käytetty Rimmelin lakka on yksi niistä lakoista, jotka sain siskoltani. Ihan kivasti passasi leimailujen alle, mutta yksistään en ihan näin hempeistä väreistä tykkää.

Kuten kuvista huomaa olen alkanut päästä hajulle siitä, miten noiden leimausjuttujen kanssa eletään:) Ristikkojen kohdistus onnistui aika jees! Nyt oli töpökynsistä hyötyä, sillä tämän pidempiin kynsiin kuvio ei olisi edes riittänyt ja peukalon kynnen leveydestä jäikin vähän vajaaksi. Skorpionit leimasin tarkoituksella vähän sinne tänne vaeltelemaan. En pahemmin saanut edes päällyslakalla sotkettua kuvioita ja olen erittäin onnellinen tästä onnistumisesta:) Nimettömän skorppari ei ihan onnistunut, siitä tuli vähän luurankomainen.. Mutta ei haittaa sillä nyt olen löytänyt rakkauden leimailuun!! <3 (Ainakin siihen asti kunnes ens kerralla taas niin mikään ei onnistu...)


Loppukevennykseksi kuva hieman lepposammasta skorpparista:) Hän on ystäväni Kaarlo Skorpioni ja toivottelee kanssani kaikille lukijoilleni ihanaa juhannusta!

2 kommenttia:

 1. Ooo, säkin oot skorppari :D.
  Täytyypä pistää muistiin tuo horoskooppi-vinkki :D.
  Hienot kynnet jälleen!
  Kivaa juhannusta myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Suloinen skorpioni! Ja kivat kynnet myös :)
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista