Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viikonlopun tiivistelmä.

Huhhuh, nyt on rokit rokattu ja rauha, hiljaisuus sekä Termiitti palanneet kotiin. Oli ihan mielettömän ihana ja hauska viikonloppu, mutta helposti jaksaa kyllä odottaa taas vuoden seuraavaa kertaa.. Perjantaina en loppujen lopuksi mennyt koko rokkialueelle, vaan grillattiin ja hengattiin täällä meillä kotona. Pojat kyllä meni rokkiin asti kun me tyttöset niitä niin kiltisti kuskattiin:) Olivat käyneet fanittamassa Virve Rostia ja Freemania ihan eturivissä ja kuvanneet parhaita pyllynheilutuksia videollekin, että ei me lopulta paljosta jääty paitsi :D

Eilen meille sitten tuli vähän enemmänkin porukkaa, kun lauantaisin yleensä Untossakin on enemmän menoa ja parempia esiintyjiä. Grillattiin, saunottiin, kuunneltiin musiikkia, juteltiin ja otettiin aurinkoa kotipihalla ja yheksäksi mentiin rokkipaikalle Jukka Poikaa katsomaan. Täytyy sanoa, että vaikka en kyseisen artistin suuri kannattaja ole niin kyllä nautin silti keikasta tosi paljon! Radiohitit tunnistin ja muiden biisien mukana oli muuten vaan niin letkeää keikutella :D
Erinin keikalla oli huomattavasti vähemmän väkeä, enkä oikein itsekään jaksanut innostua kun vaan pari laulua tunnistin. Sen jälkeen tuli 80-luvun rokkicovereita, joita oli ihan mukava kuunnella. Illan kruunasi vielä Popeda! Päästiin (lue: runnottiin) itsemme eturiviin ja kyllähän ne veti vuosien tuomalla varmuudella aika mahtavan keikan. En kuulu kyllä tämänkään bändin fanijoukkoihin, mutta osasivat ottaa yleisön niin hyvin haltuun että kyllä siinä melko hurmiossa koko keikka bailattiin:)

Harmi kun ei ollut kunnon kameraa mukana ja muutenkin  tuli otettua ihan liian vähän kuvia koko viikonlopusta:( Kännykän kameralla napsin muutaman kuvan, mutta eihän sillä oikein hyviä kuvia saa. Tässä kuitenkin Paten fiilistelyä keikan loppupuoliskolla:)


Kaverillani oli muuten ihan mielettömän hauskat korvikset! Oli pakko niistäkin napata kuva, jos vaikka joku teistä taiteellisimmista lukijoista osaisi hyödyntää tätä vaikka inspiraationa kynsiin:)


Koskapa tämä nyt on pääasiassa kynsiaiheinen blogi, niin laitetaan tähän loppuun vielä omat ja ystävän rokkikynnet:) Molemmissa pohjana on käytetty Color Clubin Revvvolutionia ja päällyslakkana Cesarsin pikakuivattavaa.

Omat. Nimettömien leimat M57-laatasta Konadin omalla leimauslakalla Pastel blue.

Ystävän. Revvvolutionin päällä Saffron Londonin 07 glitterlakkaa.

Sellainen oli mun viikonloppu:) Huomenna sitten paluu arkeen ja työmaalle aamuseiskaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti