Sivut

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Töpöliinit

Mun kynnet alkoi olemaan jo niissä mitoissa että oikein odottivat jonkin kynsikatastrofin sattumista, joten päätin leikata ne heti kerralla ihan lyhkäsiksi. Nyt on jotenkin alaston olo näiden töpökynsien kanssa ja tuntuu ettei näin lyhkäsiä osaa edes lakata enään.. Lakkasinpa kuitenkin ja koristelinkin vähän. Tällä kertaa ihan nail art linerillä ja dotting toolilla, enkä tarroilla/water decalseilla niinkuin niin monesti nykyään tulee tehtyä. Mua häiritsee niin suunnattomasti että kynnet on eriparisen näköiset silloin kun niiden ei pitäis olla! Vasemmalla kädellä koristelu on niin töksähtelevää että en osaa olla yhtään tyytyväinen oikean käden koristeluihin. Täytyis vaan harjotella lisää, mutta on niin paljon helpompaa turvautua tarroihin ja siirtokuviin...

Ensin en meinannut edes kuvata näitä kynsiä ollenkaan, mutta sitten tulin eilen toisiin ajatuksiin kun löysin kivan kuvauspaikan pihlajapuun alta:) Kuvan laatu ei ole nyt parasta mahdollista kun ei ollut järkkäri mukana, mutta kyllä tästä saa sen verran selvää mitä tarviikin. Lakkaukset on jo kuluneet hieman mutta menkööt tämän kerran.

Lumene Natural code- Live it up ja  valkoinen Kiss Nail art liner.
Kotipihan pihlaja kukkii kauniisti:)
Jospa näille töpökynsille innostuis väsäilemään jotain kunhan Cesarsin tilaukseni kotiutuu. Tilasin alennusten innoittamana pari leimauslaattaa ja -lakkaa, joten konadointiharjoituksia tiedossa:)

2 kommenttia: