Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesän lumipallot

Eilen oli rakkaan äitini syntymäpäivä ja sattumalta myös mun vapaapäivä. Pakkasin heti aamusta Termiitin ja tavarat autoon ja vietettiin ihanaa kesäpäivää mun vanhempien luona synttäriherkkuja nauttien. Poistin toissailtana edelliset lakkaukset, mutta en jaksanut alkaa lakkaamaan niitä uudestaan kolmentoista tunnin työpäivän jälkeen.. Niinpä pakkasin mukaan myös muutaman kynsilakan, että voisin lakata kynnet sillä välin kun Termiitti on päiväunilla.

Ostin viime viikolla erään blogin kirppikseltä China Glazen VIII- lakan. Ostohetkellä jo päätin, että kokeilen sillä ja Saffron Londonin vaalean lilalla lakalla (sävy 64) liukuvärjäystä. Liukuvärjäyksen toteutin tällä ohjeella. Mukana mulla oli lisäksi La Femme Beautyn Disco (ostettu myös samaiselta kirpparilta), sekä Wild & Crazyn valkonen ja keltanen lakka siltä varalta, jos oisin innostunut tekemään dotting tool-kukkasia. Tiesin jo lakkoja valitessani, että haluan kuvata kynnet äidin lumipalloheisi-pensaan kukkasten kanssa, koska se on vaan niin upean näköinen puska. Katsokaa, lumipalloja kesällä!:)


Olin kerrankin niin tyytyväinen tekemääni liukuvärjäykseen, että en halunnut peittää sitä paljoa, joten laitoin päälle vaan Discohileitä :) Luonnossa liukuväri on onnistuneemman näköinen kuin kuvissa. Jotenkin tuo kamera korostaa aina just nuita epäkohtia.


En oikein yksistään välitä tuosta vaaleammasta sävystä, jotenkin se on liian söpö väri mun kynsille. VIII taas on tähän vuodenaikaan nähden turhan tumma. Yhdessä niistä tuli aika kiva yhdistelmä ja kiva lisäblingi tuli tuosta Discosta:)


Kuvaaminen loppui siihen, kun olin nappaamassa käteeni varattua lumipalloa. Tuommoinen iso örmy kaveri siinä oli, hui!

7 kommenttia:

  1. Hurmaavat kynnet ja kauniit kukat =)

    VastaaPoista
  2. Todella onnistunut liukuvärjäys ja ihanat värit!

    VastaaPoista
  3. Onpa todella kauniit kynnet!!
    Mahtavat värit!!

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos teille!:) Itsekin tykkään väristä ja toteutuksestakin tällä kertaa:)

    VastaaPoista
  5. Voi ei, toi on just se Saffron London, mitä oon aikasemminkinkin jossain blogissa ihaillut. =)
    Muistatko, mistä sen oot löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana lakka. En osaa sanoa mistä niitä saisi, koska omani oon voittanut Ida-Marian kynnet- blogin arvonnasta:)

      Poista