Sivut

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Yövuorohommia.

Hyvää huomenta! Tai aamupäivähän se jo on, kun tässä on jo muutama tunti oltu hereillä.. Mulla oli siis kaks yövuoroa ja nyt on kello sekasin. Onneks vasta lauantaina seuraavan kerran töihin.

Mä päätin eilen sadannentuhannenviidennenkymmenen kerran aloittaa terveellisemmän elämän. Siispä en voinut ottaa yövuoroon normivarustusta mukaan (batterya ja karkkia). Mietin miten saan yön kulumaan ilman sokerihumalaa ja just ennen töihinlähtöä keksin pakata vähän kynsilakkoja ja tarvikkeita mukaan. Tässä pakkaamani tarvikkeet:

Kynsilakan poistoaine, kynsilakan korjauskynä, French tip guides, Flormar holographic 809 ja 819, Kiss nail art liner hopea, Cesarsin pikakuivattava, Konadin päällyslakka ja erimuotoisia strasseja. Mukana oli myös appelsiinipuutikku strassien asettelua varten, mutt se unohtui kuvasta.
Tässäpä sitten yöllisen taiteilun tulosta, ensimmäinen puolikuumani jonka oon ikinä tehnyt:) Ois melkein voinut jättää linerit ja strassit laittamatta, mutta ihan ok näinkin.



Kotiutin lauantain ostosreissulla tosiaan nämä kaksi Flormarin lakkaa. Harmi vain että just näissä valitsemissani lakoissa holoa ei ole nimen arvosta. Onneksi ovat sentään nätin värisiä, että kyllä näille käyttöä silti tulee:) Kynsistäkin tuli ihan kivat, vaikka puolivälissä ensimmäistä kättä olin sitä mieltä että en tykkää näistä ollenkaan ja jätän homman kesken. Ja saipahan aikaa kivasti kulumaan, kun käsi kerrallaan näitä värkkäsin siltä varalta että joku asiakkaista heräisi.

Teinpä muuten yöllä pienen tilauksen Ihanat kynnet-nettikauppaan.. Sinne meni taas lisät mutta ei haittaa, ihanuuksia tulossa kotiin :)

4 kommenttia:

  1. mietin, että missä työssä voi yövuorolla tehdä noin hienot kynnet ruttaamatta niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ohjaajana ryhmäkodissa ja meillä lapset nukkuu yleensä öisin. Yökön tehtäviä on vaan pienet siivoukset ja kirjalliset hommat mikäli niitä on. Toiset kuluttaa yöllä aikaa leffoja katsellen, niin ajattelin että miksipä minä en vois sitten lakkailla kynsiä:)

      Poista
  2. Hyvä ajan kulu kyllä tuo kynsienlaitto. Harmi vaan ettei joka paikkaan sovi. Esimerkiksi lentokoneessa vois kanssa matkustajat olla näreissään jos joutuis haistelemaan koko matkan lakkahuuruja.

    Nätit puolikuut :) Miten ihmeessä saat noin siistejä ja hyviä kuvia otettua kynsistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista:)
      Kuvien ottamisessa auttaa paljon hyvä kamera (Canon EOS 1100d ja Samsung Galaxy W). Sitte vaan räpsyttelee kuvia niin kauan että tulee mieleisiä. Tarpeeksi montako ottaa niin jonku on pakko aina onnistua :D

      Poista