Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kisuraukat

Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että sain Mimaxin tilaukseni kotiin loppuviikosta. Tilaus sisälsi aivan ihania siirtokuvia, joita oli heti pakko päästä kokeilemaan!

Idea oli mielestäni hyvä. Pohjalle Sally Hansenin Pedal to the metal, eli hopea metallinen lakka. Sen päälle töpöttelin Rimmel Wearmaxx 303 Vintagea, joka on vaalea roosa. Ideana oli siis yhdistää kylmää ja lämpimämpää sävyä pohjaan, sillä valitsin siirtokuvista ihanan pörröiset kissadecalit, jotka sitten toivat lisää lämmintä tunnelmaa kynsille. Erinäisten muuttuvien tekijöiden takia hyvän idean lopputulos oli surkea. Valitettavasti:(

Kynsien tarina menee niin, että perjantaina saatuani Termiitin vihdoin nukahtamaan, kaivoin lakkapullot esille visio valmiista kynsistä mielessäni. Pohjatyöt tehtyäni aloin sommittelemaan kisudecaleita kynsille. Yksi kisu sai pienen kalasenkin kaverikseen ja keskisormeen laitoin rusetin. Kissat näyttivät hieman yksinäisiltä, joten dottailin Konadin Psyche pink- leimauslakalla pilkkuja täytteeksi. Puolivälissä vasemman käden koristelua jouduin hätyytetyksi  kauppareissulle. Rakas mieheni oli ollut flunssaisena ja kurkkukipuisena jo monta päivää, joten kun hän huomasi klo 20.15, että mielensä tekee jäätelöä, niin pakkohan minun oli maailman parhaimpana vaimona "kipaista" kauppaan. Meiltä lähimpään kauppaan kestää ajomatka noin 15 minuuttia, joten tein vasemman käden koristelut äkkiä valmiiksi ja oikea käsi jäi ilman koristeita. Ajattelin, että teen koristelut loppuun kaupasta tultuani, mutta loppuilta hurahti niin hurjaa vauhtia ohi, että päätinkin jättää homman aamuun.


Aamulla lakkaukset näyttivät melko surkeilta. Cesarsin pikakuivattava ei ollut yhteistyöhaluinen käyttämieni lakkojen kanssa ja se oli kutistanut niitä melkoisesti yön aikana. Huomasin myös, oikean käden nimettömän lakat oli menneet ruttuun ja vasurin etusormen kissaraukalta puuttui jalka. Stressissä revityt kynsinauhatkin vielä huutavat tuskasta. Lohduton näky kerta kaikkiaan:'(

Aina ei voi onnistua. Ei edes joka kerta. Kisuraukat.

5 kommenttia:

  1. Onpa sieviä kissoja! =)
    gvfb <- kissa käveli näppiksen yli ja ilmeisesti lähetti terveisiä, henkilökohtaisesti en kyllä osaa tulkita tuota, mutta jos sä vaikka osaat... ;D
    Mut meinasin sanoa, että laitatko ennen pikakuivattavaa värittömän lakan vai laitatko suoraan värilakan päälle? Mä laitan, enkä oo koskaan huomannut tota kutistumisongelmaa. Mulla on Seche Vite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuuu, se ilmaisi osanottonsa noiden kovaonnisten kisujen vuoksi. Eikai nuita loppuja raaski ees käyttää, mutta onneksi voi aina ihailla paketista:)
      Mä laitan yleensä aina pikakuivattavan suoraan värilakan päälle. Ainoa poikkeus silloin, kun käytän tarroja. Se toimii useimpien lakkojen kanssa oikein hyvin, niin en ymmärrä miten toisia kutistaa niin paljon.. Mystistä hommaa:/ Muistelisin että joku on saanut värilakan kutistumaan Sechelläkin..
      Ehkä tämä mysteeri joskus selviää, sitä odotellessa kiitän kommentistasi!:)

      Poista
    2. Ilmeisesti joo, juurikin tuollaisista terveisistä oli kyse... ;D
      Nyt meinas taas kissa kävellä näppiksen yli, tällä kertaa eri kissa, että näillä kissoilla on ilmeisesti sulle paljonkin kerrottavaa. =)
      Oon bongannut useampiakin Sechen käyttäjiä, jotka ovat kutistumisongelmaa valitelleet, mutta mulla toimii kyllä hyvin.
      Eikä noita kisunkuvia raatsisi tosiaan käyttää, nehän pian loppuu... =D

      Poista
  2. OMpa söpöjä kisuja! Oon jotenkin onnistunut kokonaan noi missaamaan, täytyy kai mennä katsomaan, jos kerran MiMaxilta tuommoisia söpöläisiä saa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltähän niitä löytyy:) Niissä on vaan tosiaan se huono puoli, että ovat niin nättejä ettei tahdo raskia käyttää :D

      Poista