Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Pois värimukavuusalueelta.

Ajattelin olla vähän vähemmän värirajoitteinen ja räväyttää kynnet sinisiksi! En varmaan kauheasti valehtele jos sanon, ettei mulla oo ikinä tätä ennen ollut siniset kynnet, tai ainakaan en oo ikinä omistanut yhtään selkeesti sinistä lakkaa. Seppälän alesta Classics metallic hopeista lakkaa etsiessäni leimaustarkoituksiin löysin kaikkea muuta paitsi etsimääni ja lohdutukseksi otin sitten muutaman euron lakan. Jos nyt en ikinä enään tuota lakkaa käyttäisikään, niin eipä onneksi tullut hirveän isoa lommoa talouteen. Vihdoin pääsin myös leimailemaan DRK-A-laatallani, mutta voi sitä valinnan vaikeutta kun tekisi mieli kokeilla kaikkia kuvioita! Joku oli kuitenkin valittava joukosta ja lopputulos on jopa sinistä (kynsillä) vieroksuvalle ihan kelvollinen:)


Haluaisiko joku ihana ihminen kertoa, että miten tälläista metallista kiiltävää lakkaa pitäisi kuvata? Otoksia tuli räpsittyä ihan kiitettävä määrä, mutta kelvollisia kuvia ei vaan meinannut millään saada. Kynsille siis päätyi Classics metallic sävy 13, söpöt pääkalloleimat DRK-A-laatasta Konadin vaaleansinisellä leimauslakalla.

En oo vielä osannut päättää kehtaanko näillä kynsillä palata huomenna töiden pariin, vai pitäisikö illan päälle tehdä jotkut hieman hillitymmän väriset kynnet.. Riippuu tietysti melko pitkälti siitäkin kuinka myöhään menee tänään Termiittiä nukuttaessa, jätkä kun heräsi tänään vasta 9.30 niin voi olla ettei illalla nukkumatti kovin aikaisin kutsu. Palaillaan kuitenkin asiaan kunhan sitä asiaa taas tulee:)

12 kommenttia:

  1. Itekkään en viihdy sinisillä kynsillä mut nää on tosi upeet! :)

    VastaaPoista
  2. Mullaki on just sininen kynsillä. =)
    Söpsät leimailut. =)

    VastaaPoista
  3. Ihania nuo molemmat siniset ja sopii tosi hyvin yhteen. Tuo on myös hyvä valinta kuvausrekvisiitaksi tuo punainen ruusu. Korostaa hyvin kynsien räväkkää sinisyyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Omastakin mielestä tuo ruusu toi kivaa kontrastia kuviin, vielä kun olis saanut vähän selkeempiä kuvia.. Meinas niin kovasti peilata tuo lakka:/

      Poista
  4. Mäkään en yleensä sinisissä viihdy, mutta nää voisin ottaa. :D Tuo ruusu korostaa kyllä tosi hienosti noita kynsien väriä, hienosti valittu rekvisiitta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Joskus on näköjään ihan hyvästä poistua omalta mukavuusalueelta, löytyy ihan kivoja "uusia" värejä:)

      Poista
  5. Mullekaan ei siniset nappaa, mut noi on kyl tosi hienot!
    Ja vaikka en sinisistä tykkää, huomasin järkytyksekseni, että mulla on sinisiä lakkoja toiseksi eniten :O

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniit, vaikka en myöskään ole oikein sinisen ystävä. Poislukien vauvansininen:) Mutta kauniit on!

    VastaaPoista
  7. Wautsi, ihanat kynnet! Nuo kallot on <3

    VastaaPoista
  8. Hannele, Sissi ja Shere: Kiitos ihanista kommenteistanne! Eivät ole jääneet huomaamatta, mutta bloggerin kännykkäversio (tai ihan vaan tää känny) on tökkinyt enkä ole koneelle hirveästi kerennyt.

    VastaaPoista