Sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Seittistä.

Kiireisen työviikon takia en ole kerennyt lakkaamaan kynsiä edellisten sinisten kynsien jälkeen kuin vasta tänä aamuna. Eilen oli viikon ainoa aamuvuoro, mutta koska se oli ainoa päivä jolloin ollaan koko perhe yhdessä hereilläoloaikaan, niin en suonut kynsien lakkaamiselle ajatustakaan. Tänään on vielä iltavuoro ja sen jälkeen pari päivää vapaata.

Huomasitteko muuten, että blogini on saanut vihdoin bannerin?:) Sekasotku-blogin Kajsa sen minulle pyynnöstäni taiteili, iso kiitos ja kumarrus hänelle! Muutoksia tulee blogiin lähiaikoina muutenkin, koska oon ajatellut katsella vähän erilaista taustaa ja pidemmän aikaa oon miettinyt muitakin uudistuksia ulkoasuun. Katsotaan kerkeänkö vapaapäivien aikana toteuttaa näitä muutosideoita, vai jääkö edelleen miettimisasteelle. Älkää siis ihmetelkö mikäli lähipäivinä blogissa vallitsee pienoinen kaaos:D

Sittenpä ne kynnet! Meilläpäin on ainakin nyt viimeisten parin päivän aikana paistanut aurinko tosi nätisti, joten ajattelin laittaa loppukesän kunniaksi hololakkoja kynsille. Tietysti nyt kun sain aikeeni toteutettua niin täällä on pilvistä ja sataa vettä. Onneksi aurinkokin päätti kuitenkin juuri kuvaushetken ajan näyttäytyä, lucky me:) Ensimmäinen kuva on otettu auringon ollessa pilvessä ja loput paisteessa.


Joka toiselle kynnelle lakkasin Color Clubin Revvvolutionia ja jäljelle jääneille Worth the risqueta. Kumpaistakin lakkaa riitti kaksi kerrosta peittävyyteen. Leimasin seittikuviot DRK-A-laatasta samoilla lakoilla, tietysti vastakkaisten värien päälle. Lisäksi leimasin mustat hämähäkit Konadin M28-laatasta. Nää on niin kivan näköiset paisteessa, eikä hullummat varjossakaan:)

Vielä on kesää ja auringonpaistetta jäljellä, nautitaan siis hololakoista jotka syksyn pimentyessä siirtyvät lakkakaapin takariville syksyisempien sävyjen tieltä!

9 kommenttia:

 1. Tämä(kin) uus blogin ulkomuoto näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva joo, joskus sitä vaan kaipaa vaihtelua:) Saa nyt sitten nähdä koska kerkeen niitä muutoksia tekemään kun tuli tähän omaan elämään taas pari muuttujaa..
   Kiitos kommentista:)

   Poista
 2. Tosi mageet vaikka mä inhoankin hämähäkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään hämähäkeistä tykkää, oikeestaan jopa pelkään niitä. Tuo seittikuvio oli vaan niin kiva että oli pakko kokeilla:)
   Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Tosi hienot! Tykkään todella paljon! Ja mulla on samat lakat kynsillä tällä hetkellä, eri toteutuksella tosin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Just kävinkin kurkkimassa blogissas minkälaiseen lopputulokseen sä olit päätynyt:)

   Poista
 4. Tosi hienot kynnet! Upeasti onnistuneet leimaukset!! Ja mun mielestä kans tää blogi näyttää mainiolta näinkin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) XL-stamper on ollut mun leimausyrityksien pelastus! Sillä pienemmällä ja kovemmalla leimasimella en meinannut millään onnistua, mutta portit leimailutaivaaseen aukesi tutustuttuani tuohon XL-versioon:)

   Poista
 5. Kivat holot ja todella siististi oot saanut leimaukset laitettua!

  VastaaPoista