Sivut

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Väliaikakynsiä

Vaikka luokseni vain vähän aikaa sitten kotiutunut DRK-A- laattani huutelee kaapista käyttöönottoa, niin olen pakotettu odotuttamaan tuota ihanuutta. Niska, pää ja nyt myös maha vihoittelevat, joten tällä erää täytyy tyytyä helposti toteutettaviin kynsikoristeluihin. Näihin kynsiin on siis käytetty erittäin vähän aikaa ja vielä vähemmän luovuutta, mutta esittelen ne nyt paremman puutteessa;)Kynsillä Models Ownin Peaches and creamia kaksi kerrosta, kerros Wet'n wildin Party of fivea ja päällimmäisenä joku ranskiksen pohjaksi tarkoitettu beigehtävä lakka. Kaiken kruununa Cesarsin Rapid-dry. Helppo ja niiiin käytetty idea, mutta saa nyt kelvata jonkin aikaa.

Olen tässä viime aikoina pyörähtänyt kahdessa eri Seppälässä yhden syyn takia, etsimässä monen mainostamaa hopeista lakkaa, joka on kuulemma hyvä leimailuihin. (Olikohan se Classicsin hopea? En muista nimeä, mutta purkin ulkonäön tunnistan.) En löytänyt etsimääni kummallakaan kertaa, joten jouduin ostamaan lohdutukseksi pari muuta lakkaa. Kotiin on lähtenyt mukaan pari Models Ownia normihinnalla, Wettiksen Party of five-glitterilakka ja muutama hyvin alennettu lajitoveri, muistaakseni Golden Rosea. Jospa näillä taas hetken pärjäisi:)

5 kommenttia:

 1. No ei nyt masukin!!! Mulla meni aikanaan masu huonoon kuosiin, ku jouduin syömään särkylääkkeitä. Sun täytyy pyytää vatsansuojalääkettä, oisko se joku Somac.
  Tais olla joo Classicseja, mitä on kovasti kehuttu leimailuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu löytyi onneksi jotain jo vanhoista varastoista ja nyt taas kestää mahakin paremmin:) Tänään on päänkin osalta jo vähän parempi päivä ja huomenna seuraava hieronta, että jospa tämä tästä:) Kiitos kommentista!:)

   Poista
 2. jos sieltä päin löytyy kicksiä tai cubusta niin dependin 223 on TÄYDELLINNEN leimaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://karamellilunta.blogspot.fi/2011/09/testing-depend-nailpolishes-on-stamping.html#comment-form

   Tuo postaus kannattaa kurkata^

   Poista