Sivut

perjantai 24. elokuuta 2012

Tyyli on vapaa!

Mä en ole kovin monesti koristellut kynsiä vapaalla kädellä, koska mun silmää häiritsee kuvioiden epäsymmetrisyys. Eri asia tietenkin silloin, kun kuvion ei ole tarkoituskaan olla symmetrinen. Vapaata koristelua rajoittaa tietysti omalta osaltaan myös oma mielikuvituksettomuus sekä puuttuvat taiteelliset lahjat. En siis voisi ikinä kuvitellakaan saavani aikaiseksi mitään niin hienoa, kuin esim. Sinikilpikonna kynsilleen taiteilee! Tiedän, että joissakin asioissa pätee sääntö "harjoitus tekee mestarin", mutta ihan kaikkea ei voi oppia kantapäänkään kautta. Tai sitte ei vaan viiti opetella. Näistä seikoista huolimatta jätin tällä kertaa leimaustarvikkeet, tarrat ja decalit kaappiin ja otin esille ainoastaan kynsilakkoja ja dotting toolin, joka on ollut aivan liian vähäisellä käytöllä.


Korkkaamaton Models Ownin Endamame pääsi kokeiluun. Laitoin lakkaa kolme kerrosta. Mä en oo oikein vaikuttunut näistä MO:n lakoista, vaikka monet niitä hehkuttaakin. En tosin omista kyseiseltä merkiltä kuin kolme lakkaa, mutta näillä kokemuksilla ei ole hirveä hinku hamstrata näitä enempääkään. Omat kappaleeni ovat joko liian paksuja, liian ohuita, raidoittuvat, sotkevat, ovat hankalia levittää jne. Eikä tämä Endamame väriltäänkään ole ihan ominta minua, ostin sen vaan paikatakseni puutteita vihreän sävyistä, mutta aika vähäiselle käytölle  tämä taitaa jäädä.
Endamamen päälle vetelin Saffronin sävyllä 48 (tummemman vihreä lakka) kiemuroita viivoja sinne tänne. Kiemuroiden väliin, eli niille kohdin joista Endamame jäi näkymään, dottailin Sally Hansenin Black Platinumilla. Aika simppelit koristeluthan näistä tuli, mutta uskokaa pois että näissäkin oli mulle ihan tarpeeksi haastetta!

Postipate oli kantanut tänään Mimaxin tilaukseni perille. Seuraavaksi kynsille pääsee siis varmasti vasta kotiutuneita iiiihania uusia siirtokuvia:) Jätetään nämä vapaan käden koristelut niille ketkä sen taitaa! Tai ainakin odottamaan seuraavaa "luovuudenpuuskaa":D

4 kommenttia:

 1. Enda.....vaikea nimi, mutta nätti lakka:) Sulle on blogissani tunnustus http://betternailday.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista
 2. Älyttömän kivan värinen lakka ! Ja nätti lakkaus !(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. Tosin pullossa nätimpi kuin omilla kynsillä. Kiitos:)

   Poista