Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

Supernopeet!

Nyt kun on taas parit feilanneet lakkailut takana, niin aattelin ottaa varman päälle ja toteuttaa helppoa perusnättiä. Aikaa mulla oli lakkauksen suunnittelusta valmistumiseen hieman reilu puoli tuntia ennen Termiitin iltatoimien alkamista. Iso kiitos pikakuivattavan päällyslakan keksijälle, eihän tässä muuten kerkiäis mihinkään!Kuvaaminen oli tällä kertaa todella hauska projekti, johon osallistui koko pieni perheeni<3 Mies toimi kuvaajana ja Termiitti assistenttina. Tosin pojalla oli ehkä hauskempaa yrittää repiä olohuoneen hyllyiltä kaikki tavarat alas, sillä välin kun äiti neuvoi isiä oikean kuvakulman hakemisessa:D Yhdessä tekemisen riemua.. Ekassa kuvassa taustalla näkyy muuten meidän hääkakun koriste. Koristeesta tuli vain hieman liian massiivinen kakun päälle laitettavaksi, joten se sai paraatipaikan kakkutelineen edestä, omalla korokkeellaan tietysti. Koristeen näperteli Merja, jolla on pieni marsipaanipuoti:) Jos haluat nähdä koristeen tarkemmin, niin pääset puodin kuvagalleriaan tämän linkin kautta. Sieltä joutuu hieman etsimään, mutta voitte ihailla muitakin mahtavia koristeita samalla:)

Lakkoina näissä supernopeissa ja -helpoissa Saffronin sävy 64 (kaksi kerrosta) ja kärkiin töpöteltynä Sally Hansenin Be-Jeweled, ihana kamala glitterihökötyslakka. Päälle laitoin (niinkuin aina) Cesarsin pikakuivattavaa, joka ei tätä lakkaa tuntunut kutistavan nimeksikään. Mulle on kyllä täys mysteeri, että millä perustein tuo päällyslakka kutistaa toisia lakkoja ja toisien kanssa toimii kuin unelma. Hmmh. Suurimman osan ajasta oon kyllä ollut siihen ihan tyytyväinen, toimii myös leimojen kanssa (!), joten kaipa tällä linjalla jatketaan. Ainakin siihen asti, että uuden pullon tilaaminen tulee ajankohtaiseksi.

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa olleen ihan hauska askarteluhetki :D. Noi liilan/violetin sävyt on kyllä niin nätit.

  VastaaPoista
 2. Haha ihanaa että koko poppoo on mukana harrastuksessa, tavalla tai toisella ;) Mutta kauniit kynnet, ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä;) Me osallistutaan Termiitin kanssa joissain määrin myös miehen kelkkailuhommiin, niin onhan sen tasapuolisuuden nimissä tutustuttava munkin "lajiin" :) Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Tosi söpöt värit! Joo, pikakuivattaja on maailman paras keksintö. Ihana tuo marsipaanikoriste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan hempeetä:) Niinpä, Merja on tosi taitava käsistään! Kiitos kommentista!

   Poista
 4. Saffronin lila on vaan NIIN ihana !!!
  Miellyttää silmää ja sielua. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin:) Arvasin että kommentoit, kiitos siitä;D

   Poista
 5. Kiva yhdistelmä!

  Mä olen saanut pikakuivattajat toimimaan parhaiten niin, että laitan joka lakkakerroksen yhteydessä sipaisun lakkaa myös kynnen kärkeen. Tätä tekniikkaa kutsutaan ilmeisesti lakkauksen sinetöimiseksi ja ainakin Seche Viten kanssa toimii kuin unelma. Kannattaa ainakin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo olen yrittänyt samaa, mutta tuntuu että tuo pikakuivattava ei vaan tuu toimeen tiettyjen lakkojen/lakkayhdistelmien kanssa. Tai sitte en vaan osaa käyttää sitä, vaikka niin luulenkin:D
   Kiitos kommentista!

   Poista